reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Katka się rozpisala ;-)

A powiedz, znają powód tego plamienia? Bo tego ostatecznie chyba nie mówiłaś, albo nie doczytałam.

Z tym jedzeniem to i u mnie podobnie... jestem ciągle głodna, dostaje na coś apetyt, a jak już dopadne się do jedzenia to skubne jak myszka odrobinę i podziękuję. Poza tym często mi śmierdzi... Np dziś bigos ze świeżej kapusty i chipsy orzechowe :'(

reklama
Dzieki
No i jest 1 chociaż Dr powiedziała ze to jeszcze rożnie bywa i moze sie jeszcze pokazać ale ja tam widzę 1 to 1wiec jestem mega szczęśliwa
Kolejna wizyta 15.09 na 9.40 powinni być serduszko
Czyli kolejne etapy

Dzień dobry :)

Czarnulka - pisałam, że nie wiedzą niestety. Być może to przez te zapalenie pęcherza to plamienie... Ale niewiadomo.

Matik - no to teraz 15 września trzymamy kciuki by maleństwo zdrowo rosło i byn<3 pięknie biło :))

Dziewczyny jak dziś się czujecie???

Pozdrawiam!

Witajcie :-) dzis rano obdzil mnie bol w podbrzuszu, tak jak na miesiaczke i nie byl zbyt silny, pobolalo chwile i przestalo ale ponoc to normalne co??? Panikowanie czas start :p

Mnie na poczatku pobolewalo potem mialam kilka dni spokoju a teraz czasem mnie poboli i brzuch mam taki spuchniety:/

Ide do gina 10 wrzesnia:/ myslicie ze jesli bedzie to moj 6 tydzien i 5 dzien to serduszko moze byc juz widac?? Ide bo nie wytrzymam z ciekawosci czy wszystko ok:)

Ja z tych nerwow to juz glupoty plote chcialam napisac ze ze u mnie tez na nastepny tetmin to juz bedzie na przelomie 8tc wirc pewnie juz bedzie widac :-)

Witam czwartkowo :)

Matik Gratuluję :):)
KA_tka trzymam && żebyś zobaczyła serduszka :):)
AnnaMaria jeśli Twój gin ma dobry sprzęt to powinno być widać :) Przy Oliwii jak byłam na początku 8 tyg to było bardzo dobrze widać.

Odebrałam już wynik i wyszło 1178 :D Chyba ładny wynik jak na 19 dzień po owulacji ? Kurde nie znam się na tym po pierwszy raz w życiu betę robiłam ale jak patrzę na normy to mieszczę się w zupełności :)

reklama
Do góry