reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Mówisz ze 14 lat temu nie miałaś Usg ?? Hm

dokładnie tak,jedno jedyne miałam przed samym porodem bo nie wierzyli mi że ja już rodze,jak dla nich nie wyglądałam na ciężarną która rodzi.
kiedyś lekarze nie zlecali usg jesli nie bylo żadnych komplikacji zreszta moja druga ciąża trwała tylko 5-mcy a urodziłam w 40 tyg.

reklama
Karenm to dużo zdrówka dla Was, a czy któraś z Was może polecić jakiś ciśniomierz? Bo chciałabym żeby był dokładny więc wiem że musi być na ramie:)

współczuję nie wyobrażam sobie życia teraz bez USG :no:

Oki udało mi się zrobić wkońcu suwaczek tylko pokazuje, że moja dzidzia ma 15mm a 4 dni temu moja dzidzia miała 19,94mm no ale oki

Nie jest dokładne to tak samo jak to gdy się czyta o tym jak dzidzia się rozwija,L zazwyczaj pokazują datę od zapłodnienia nie miesiaczki ostatniej jak liczy lekarze i tak w 4tyg i 5dniu weszłam i pisze ze juz są rączki, serce... A to chodzi o 4 tydz po zapłodnieniu :))

Jutro ja idę do gienka i zobaczymy czy 3 tydzień z rzędu będzie 7 tydzień i 3 dni nie powiem że mnie to już irytuje bo ciągle tylko to samo wychodzi,i tylko w głowie głupie myśli że zamiast wszystko się rozwijać to stoi w miejscu jakby czas nie istnial.:-(

to już jest trzeci gienek i najnormalnieszy wczesniejsi to dopiero porazka była,ten wszystkim się zainteresował i badania zlecił i zajął sie mną tak jak trzeba,i na prenatalne kazał się zarejstrować no wszystko poprostu,przez dwóch wczesniejszych tylko stres i nerwy i ciągła niepewność dlatego tak panikuje teraz ,zapewne niepotrzebnie ale wole na zimne dmuchać

u mnie od miesiączki nie można liczyć ze względu na to że mialam co dwa trzy lub cztery miesiące ,ostatnią mialam 4 lipca więc bylabym juz niby w 13 tygodniu ciąży a to jest zupełnie nie adekwatne do usg,podejrzewam że zaszłam w ciąże po 24 lipca,a nawet z początku podejrzewałam ze dokładnie zaszłam 24 sierpnia bo ten dzień pamiętam,jednakże jak stwierdzono u mnie ciąże byla o wiele wieksza niż wskazywały moje obliczenia,poprostu wytrzymam do jutra i zobaczymy co mi jutrzejsze Usg pokaże.Mam nadzieję że wszystko będzie ok.

Ostatnia edycja:
reklama
Jakby dzis organizowali casting na obsadę teledysku do piosenki "stary niedźwiedź mocno śpi", na bank bym wygrala i dostala role niedźwiedzia :)

Do góry