reklama
Ja się muszę męczyć na laptopie, bo mój telefon nie jest smart i przeglądanie na nim internetu to koszmar.
A w ogóle to mam jakiegoś strasznego stresa dziś. Okropnie mi się nie chce iść do pracy, a muszę wyjść za kilka minut.
A w ogóle to mam jakiegoś strasznego stresa dziś. Okropnie mi się nie chce iść do pracy, a muszę wyjść za kilka minut.
Matik2012
Fanka BB :)
Właśnie wróciłam z kursu strzyżenia i dzis zrobiłam pięknego boba
padam
Sorki że bez nikow ale nie jestem w stanie ich zapamiętać
Dzieki za link o diecie cukrzycowej
Ja czuje ze sama o to sie postaralam bo nigdy śniadań nie jadłam dopiero obiad i kilka owoców czasem cos na kolacje wiec dużo za mało a teraz co 3 godz muszę jeść to dla mnie dddduuuużoooo
Co do gitowania to raczej ok choć więcej rozlewam i rozwalam
No moja koncentracja i pamięć jest do kitu
Z wizyta bym na Twoim miejscu poczekała do czawartku to juz blisko a nerwy nie wskazane gdyby jeszcE nie byli widać bo to jest u każdej inaczej
Oglądałam ten program na TVN fajny
Oglądam tez czasem porody na TLC albo Polsat cafe i widać jaka jest różnica w stanach a w Polsce jeśli chodzi o traktowanie ciężarnych zupełnie inaczej
Ja rodziłam 12 lat temu ale miałam usg co 3 tyg i sporo leżałam w szpitalu a od świat Bożego narodzenia do porodu w kwietniu juz zostałam w szpitalu ale sie należałam i naspałam, szok
Mówisz ze 14 lat temu nie miałaś Usg ?? Hm
Miłego dnia
Coś musze na obiad wykombinować ale mu sie nie chce
padam
Sorki że bez nikow ale nie jestem w stanie ich zapamiętać
Dzieki za link o diecie cukrzycowej
Ja czuje ze sama o to sie postaralam bo nigdy śniadań nie jadłam dopiero obiad i kilka owoców czasem cos na kolacje wiec dużo za mało a teraz co 3 godz muszę jeść to dla mnie dddduuuużoooo
Co do gitowania to raczej ok choć więcej rozlewam i rozwalam
No moja koncentracja i pamięć jest do kitu
Z wizyta bym na Twoim miejscu poczekała do czawartku to juz blisko a nerwy nie wskazane gdyby jeszcE nie byli widać bo to jest u każdej inaczej
Oglądałam ten program na TVN fajny
Oglądam tez czasem porody na TLC albo Polsat cafe i widać jaka jest różnica w stanach a w Polsce jeśli chodzi o traktowanie ciężarnych zupełnie inaczej
Ja rodziłam 12 lat temu ale miałam usg co 3 tyg i sporo leżałam w szpitalu a od świat Bożego narodzenia do porodu w kwietniu juz zostałam w szpitalu ale sie należałam i naspałam, szok
Mówisz ze 14 lat temu nie miałaś Usg ?? Hm
Miłego dnia
Coś musze na obiad wykombinować ale mu sie nie chce
karenm
Fanka BB :)
Ja leżałam na patologii tydzień temu i w zeszłej ciąży z zatruciem i pod koniec bo mało wód mialam. Nie ma się co bać przypadki są różne. Trafiają tam babeczki po terminie do wywołania. z cukrzyca. które maja przedwczesne skurcze. Kobiety z zapaleniem oskrzeli w ciąży. Generalnie co by się nie działo w ciąży to zawsze taka kobietę kładą na patologie nie zawsze oznacza to że z dzidzia coś nie tak
reklama