reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Ja się muszę męczyć na laptopie, bo mój telefon nie jest smart i przeglądanie na nim internetu to koszmar.

A w ogóle to mam jakiegoś strasznego stresa dziś. Okropnie mi się nie chce iść do pracy, a muszę wyjść za kilka minut.

Właśnie wróciłam z kursu strzyżenia i dzis zrobiłam pięknego boba ;)
padam

Sorki że bez nikow ale nie jestem w stanie ich zapamiętać

Dzieki za link o diecie cukrzycowej

Ja czuje ze sama o to sie postaralam bo nigdy śniadań nie jadłam dopiero obiad i kilka owoców czasem cos na kolacje wiec dużo za mało a teraz co 3 godz muszę jeść to dla mnie dddduuuużoooo :)

Co do gitowania to raczej ok choć więcej rozlewam i rozwalam ;)
No moja koncentracja i pamięć jest do kitu ;)

Z wizyta bym na Twoim miejscu poczekała do czawartku to juz blisko a nerwy nie wskazane gdyby jeszcE nie byli widać bo to jest u każdej inaczej

Oglądałam ten program na TVN :) fajny :)

Oglądam tez czasem porody na TLC albo Polsat cafe i widać jaka jest różnica w stanach a w Polsce jeśli chodzi o traktowanie ciężarnych zupełnie inaczej

Ja rodziłam 12 lat temu ale miałam usg co 3 tyg i sporo leżałam w szpitalu a od świat Bożego narodzenia do porodu w kwietniu juz zostałam w szpitalu ale sie należałam i naspałam, szok ;)

Mówisz ze 14 lat temu nie miałaś Usg ?? Hm

Miłego dnia
Coś musze na obiad wykombinować ale mu sie nie chce :(

Ja leżałam na patologii tydzień temu i w zeszłej ciąży z zatruciem i pod koniec bo mało wód mialam. Nie ma się co bać przypadki są różne. Trafiają tam babeczki po terminie do wywołania. z cukrzyca. które maja przedwczesne skurcze. Kobiety z zapaleniem oskrzeli w ciąży. Generalnie co by się nie działo w ciąży to zawsze taka kobietę kładą na patologie nie zawsze oznacza to że z dzidzia coś nie tak

reklama
Ewelina tydz temu wyszłam byłam tydzień z krwawieniem z powodu pęknięcia Krwiąka. Teraz plackiem leżę w domku.wizyta w czw

Do góry