reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
Oj dużo łatwiej pierwszą córkę rodziłam 18 lat temu drugą 14 lat a teraz od samego początku technika,technika i technika,kiedyś do samego porodu nie bylo wiadomo co będzie czlowiek martwił się tylko aby zdrowe bylo i całe,

hej dziewczynki :)

Dziś mam "power'a" do sprzątania więc idę wykorzystać dobre moce :D

Obiad na jutro prawie zrobiony :) Zrobiłam a'la mielone (takie małe klopsiki), będzie do tego sos boloński i makaron :D

Jutro mam dużo załatwiania- kanajpa na ślub, USC itd :)

Miłego dnia dla wszystkich ;*

Drewniana trąbka to prawdziwy stetoskop.
To, co dziś uważamy za stetoskop, naprawdę nazywa się fonendoskop. ;-)

Czy Wam też się często wiesza ta strona?

Czy wy też macie tak, że jesteście teraz w ciąży beznadziejnymi kucharkami? Ja albo przesole, albo nie dam proszku do pieczenia albo mi wykipi ;-/
Ja jestem beznadziejną kucharką zawsze.
Choć to za dużo powiedziane, bo staram się nie gotować. Jak zrobię coś raz w miesiącu, to jest święto.
Zwykle to mąż musi ugotować, jak wróci z pracy.
Albo zamawialiśmy coś gotowego. Teraz pewnie trzeba będzie zacząć żyć zdrowiej.
Ale myśl o gotowaniu mnie przeraża. Nienawidzę tego. :no:

Tak Rukmini bardzo nawet potrfi mnie wylogowac.Co do smaku to mi sie poleprzylo teraz gotuje takie smaki jakie mi nigdy nie wychodzily śmieję sie nawet że może noszę malego kucharza:)

reklama
Do góry