reklama
Ale to chyba dopiero przy porodzie by wymagali ;-)
Moja siostra też idzie w czwartek z nadzieją zobaczenia serduszka tyle że ona o ciąży wie tylko z testów bo jak poszła do Gina tydz temu to nawet jej nie zbadał bo za wcześnie
Moja siostra też idzie w czwartek z nadzieją zobaczenia serduszka tyle że ona o ciąży wie tylko z testów bo jak poszła do Gina tydz temu to nawet jej nie zbadał bo za wcześnie
Moze tylko przy porodzie no nie wiem bo ja nie rodziłam jeszcze;-) Podejscie lekarzy jest bardzo nie mile w sumie, ja bylam odrazu jak test zrobilam w dniu spodziewanej @ ale mialam skierowanie na bete, usg - choc lekarz zaznaczyl ze za wczesnie by bylo cokolwiek widac ale spojrzy, cytologie mi zrobil. Mialam usg ostatnio 19 wrzesnia, wtedy byl pecherzyk na 4,5mm ale to byl 5 tydzien dopiero wiec lekarz mnie uspokoil gdy powiedzial ze narazie jest pecherzyk bo tak powinno byc. A tyle sie na czytalam o tych pustych pecherzykach ze narazie nie umiem sie cieszyc...ciagle sie boje. Wiec trzymam kciuki za Twoja siostre, moja rodzi za miesiac az jej zazdroszcze)
Hello,
A widziałyście ten blog? Słodziutka mama
Z przepisami dla kobiet w ciąży, z cukrzycą.
Trafiłam przypadkiem, jak szukałam informacji o diecie w ciąży.
A widziałyście ten blog? Słodziutka mama
Z przepisami dla kobiet w ciąży, z cukrzycą.
Trafiłam przypadkiem, jak szukałam informacji o diecie w ciąży.
Ewelina mi na początku lekarz pow że mam podejrzenia ciąży pozamacicznej bo poszłam za wcześnie i nie było jeszcze pęcherzyka. a poszłam tak wcześnie ze względu na pierwszą ciążę. Ten tydzień czekania czy pęcherzyk pojawi się w macicy był straszny
Tez mialam podobnie, bo powiedzial ze gdyby bolal mnie brzuch mam przyjsc odrazu, wiec poszlam a on ze nie moze zlokalizowac pecherzyka a nie ukrywa ze juz powinien byc , wiec nie moze wykluczyc ciazy pozamacicznej a ze przyznal sie za chwile ze ma slaby sprzet do usg moze po prostu nie widzec czegos co ktos inny na lepszym sprzecie zobaczy i dostalam skierowanie w trybie pilnym do zrobienia usg -bylam cala w nerwach ale jak lekarz powiedzial ze pecherzyk jest w macicy poczulam ulge i teraz tak czekam na serduszko..<3 pelna niespokoju... moze nie potrzebnego ale wlasnie ja mysle ze kazdej ciazy towarzyszy jakis niepokoj do samego porodu...
Ja jak poszłam ostatnio do Gienka by potwierdził ciąże usłyszałam ze za trzy dni mam przyjść prywatnie do niego do szpitala to wtedy potwierdzi bo teraz nie widzi,byłam w szoku,mało zawału nie dostalam bo tydz.wczrśniej inny lekarz potwierdził mi ciąże bez problemu.
I poszlas? Nie ktorzy lekarze to powinni pracowac nie wiem moze w wiezieniu dawac kary innym, winnym a nie sprawiac tyle stresu, dawac tyle watpiwosci kobiecie ktora jest w ciazy i czeka moze na to szczescie x lat. Podłosc!!!!!
reklama
Każdej ciąży towarzyszy niepokoj i lęk o dziecko ,teraz jest postęp i technika idzie do przodu ,kiedys ginekolog mial tylko taka (nawet nie pamiętam jak to się nazywa)drewnianą tutkę przykładał do brzucha i słuchał tętna to były niezapomniane chwile