reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Tez mam taka nadzieje bo ja wszystko znoszę ale zastrzykow boje sie najbardziej :( No i zeby z dzidzia było wszystko wporządku bo za wysoki cukier moze nawet popsuć prawidłowy rozwój który teraz właśnie jest najważniejszy rozum serce kości hm wszystko wiec lepiej ze mogę cos z tym zrobić tzn pilnować

reklama
To masz dobrego lekarza moja doktorka to mowi o wszystkich mozliwych sytuacjach jakie moga byc powiedziala np ze tabletki na cisnienie moga na mnie dzialac do konca ciazy i bedzie ok a moze byc tak ze nie beda dzialac i np bede musiala w polowie ciazy lezec w szpitalu buuuu i wtedy cisnienie to dopiero mi sie podnioslo.

Dziewczyny dzis jestem w 6tyg i 2dniu mam miec usg w czwartek( potwierdzenie ciazy przez uwidocznienie juz serduszka) doktorka powiedziala ze 2 powinno juz byc widac , a ja mam chec isc wczesniej. Myslicie ze jest sens? Czy czekac do czwartku??

Ewelina ja myślę że serduszko już jest :-) współczuję Wam Tobie i Matik tego wysokiego cukru. Ja na razie nie robiłam krzywej tylko sama glukozę na cczo i mam ok. W dalszym ciągu męczą mnie natomiast mdłości i kompletny brak sił. Wczoraj zepsułam rodzinny spacer ale po chwili nie miałam zupełnie sił by iść dalej. Niedobrze mi niemal cały czas,głowa boli i w ogóle czuje się do d. Dzisiaj też w sumie dopiero wstaję, tzn otwieram oczy bo z łóżka nie wiem czy się podniosę. obiad pewnie znów zrobię na raty :-/

Wspolczuje bardzo, ja nie mam mdlosci wcale ale brzuch po bolewa czasami choc teraz coraz mniej, sikam co chwile, wczoraj pojechalismy do znajomych to ledwo co wytrzymalam a podroz autem 15min trwala:-) senna narazie tez nie jestem jakos strasznie ale mysle ze szybciej sie mecze he zrobie obiad i juz mi sie nic nie chce najchetniej bym sie polozyla i zasnela tak zeby sie obudzic np w 7 miesiacu:) albo po pordzie;-))

Wlasnie jak juz tyle czekalam to moze dam rade, ale z drugiej strony to by mnie "odciazylo"psychicznie a swoja droga to naprawde dziwnie to wszystko jest "zrobione" , jak zobaczy sie dwie kreski to juz sie mysli o maluszku, kocha sie go, glaszcze sie brzuch a potem moze sie okazac ze np nie ma zarodka jedynie pusty pecherzyk, Tak wspolczuje tym dziewczyna ktore byly w takiej sytuacji lub poronily, to na pewno boli nawet nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic...

reklama
Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki ;-) czy macie żelowe lub hybrydowe paznokcie? Ja przed pierwszą ciąża robiłam ale potem trafiłam do szpitala i musiałam leżeć więc problem rozwiązał się sam i ich nie robiłam. Po powrocie do pracy zaczęłam znów robić. I mam dylemat czy robić w ciąży czy nie...

Do góry