reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Ja tak na chwilkę
Caly czas Was podczytuję :)
Ale nie zdążę wszystkim odp

Ja dzis drugi dzien na diecie dla cukrzyków masakra ile ja musze jeść no i trochę niw to co lubię najbardziej :(
No ale co się nie robi dla dzidzi ;)
Dobranoc

reklama
MATIK ja tez jestem na tej diecie, wiec nie moge jesc tego na co mam ochote tylko to co musze by czuc sie lepiej i aby moje malenstwo mialo dobrze:) wiec zero slodyczy he ciesze sie ze nie mam na nie ochoty i juz od 2 tygodni nic slodkiego nie jadlam. Damy rade:-))

A ja witam się z pracy :)
Nikola dziś nie chciała do przedszkola jechać, ale mój chłop ją przekonał. Ale był płacz :rolleyes: a w weekend tak chciała iść... Heh te dzieciaki ;)

No uciekam i liczę, że dam radę trochę was podczytywać.
Udanego poniedziałku :**

Na czczo 96 jakoś tak ale po godzinie 167 :( 50 mg glukozy.

No ja w zasadzie wczesniej tego nie Sprawdzałam ale dr stwierdziła ze sprawdzimy wszystko i dlatego tak szybko No ale wyszło na to ze dobrze zrobiła to przynajmniej mogę zareagować
Wczesniej piłam infolic i on właśnie reguluje tez cukier dzieki temu zaszłam w ciąże wiec moze wczesniej tez miałam z Tym problem :(

Ostatnia edycja:
reklama
Nie smuć się wystarczy dieta i na pewno będzie dobrze mi tak powiedziała doktorka ale w czwartek mam od 10-14 badania wlasnie w poradni dla kobiet w ciąży które maja lub moga miec cukrzyce ciazowa... mozliwe ze dostane glukometr i bede musiala w domu mierzyc po posilku, doktorka moja powiedziala ze jak trzyma sie diete to powinno obejsc sie bez insuliny, oby ale damy rade Matik:-)

Do góry