reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
U nas w 6t1d juz biło ;) i było widać ;) <3

Lisica ja też wcinam jabłka jak szalona, dawniej kupowałam 3 na tydzień i nie raz leżały a w tym tygodniu dwa kilo zmiotłam ;-)

Teraz bedziemy musieli poczekać dłużej na usg ;( bo następne koło 12 tygodnia przy dobrych wiatrach, ale
I tak już nie mogę się doczekać, w czwartek bedziemy dzwonić i umawiać spotkanie z położną, wtedy wszystkiego sie dowiem.

Witam się i ja :)

U mnie też jabłkowo hehe 2 dziennie to minimum ;)

kciuki za wizyty, moja kolejna dopiero za 3 tyg więc jeszcze troche poczekam

Samopoczucie dużo lepsze mdłości tylko rano i to bardzo delikatne, dziś pierwszy raz od 4 tyg zjadłam mięso i nawet smakowało :D

Susel, no z dyskiem to problem mam od dłuższego czasu. Z wiosennego rezonansu wyszlo 9mm wysunięcia (czy wypukliny, jakkolwiek to nazywają). Konsultowałam wtedy wyniki z neurochirurgiem i na szczęście uznal ze operacja jeszcze nie jest niezbędna, ale z ciaza proponował poczekać. Poczekalismy pare miesięcy, ale juz tyle czasu cos nas wstrzymywalo (a szczególnie wykanczanie i meblowanie mieszkania), ze jak tylko kręgosłup sie nie odzywal, to uznaliśmy ze chyba sie cos poprawilo i zdzialalismy :) i przez głupi kaszel tak nadszarpnelam kręgosłup, ze bez l4 i leżenia w łóżku sie nie obyło. Na szczęście juz prawie dobrze. Jajko jest tak obtrzepane, ze choroby lokomocyjnej raczej miec nie będzie :D jedyne co, to przez te problemy, jedynym wyjściem moze byc cc.

Kurcze leżę podczytuję was i cosik brzuch mocno pobolewa :(

Ja wizytę mam teraz 3.10, a potem 20 genetyczne hehe tuż przed ślubem dostaniemy mniejmy nadzieję miło info :)

I w pracy to te tygodnie zlecą mi raz dwa ;)

Vivid gdyby tak odkładać to zawsze coś by się znalazło przeciw, życzę Tobie dużo zdrówka i żeby kręgosłup nie dawał już o sobie zbyt mocno znać :*

Katka odpoczywaj :*

Ja zmykam spać bo mimo że śpie z młodym w dzień to ciągle jestem niewyspana ?? ;)

reklama
Z tym USG to dziwna sprawa bo u mnie na pierwszym po zmierzeniu kijanku padło 5t i 5d a serducho juz było widać jak pyka :)
vivid współczuję, ciekawe jak później przy większym brzuszku noszeniu malucha na rękach :) ale zgadzam się z kokardkaa... zawsze coś wiec super, że tu i teraz :)
Dziewczyny odpoczywajcie :) Buziaki i dobrej nocy

Do góry