reklama
Passoa1705
Fanka BB :)
U nas w 6t1d juz biło i było widać <3
Lisica ja też wcinam jabłka jak szalona, dawniej kupowałam 3 na tydzień i nie raz leżały a w tym tygodniu dwa kilo zmiotłam ;-)
Lisica ja też wcinam jabłka jak szalona, dawniej kupowałam 3 na tydzień i nie raz leżały a w tym tygodniu dwa kilo zmiotłam ;-)
Passoa1705
Teraz bedziemy musieli poczekać dłużej na usg ;( bo następne koło 12 tygodnia przy dobrych wiatrach, ale
I tak już nie mogę się doczekać, w czwartek bedziemy dzwonić i umawiać spotkanie z położną, wtedy wszystkiego sie dowiem.
I tak już nie mogę się doczekać, w czwartek bedziemy dzwonić i umawiać spotkanie z położną, wtedy wszystkiego sie dowiem.
kokardkaa
Witam się i ja
U mnie też jabłkowo hehe 2 dziennie to minimum
kciuki za wizyty, moja kolejna dopiero za 3 tyg więc jeszcze troche poczekam
Samopoczucie dużo lepsze mdłości tylko rano i to bardzo delikatne, dziś pierwszy raz od 4 tyg zjadłam mięso i nawet smakowało
U mnie też jabłkowo hehe 2 dziennie to minimum
kciuki za wizyty, moja kolejna dopiero za 3 tyg więc jeszcze troche poczekam
Samopoczucie dużo lepsze mdłości tylko rano i to bardzo delikatne, dziś pierwszy raz od 4 tyg zjadłam mięso i nawet smakowało
vivid
Susel, no z dyskiem to problem mam od dłuższego czasu. Z wiosennego rezonansu wyszlo 9mm wysunięcia (czy wypukliny, jakkolwiek to nazywają). Konsultowałam wtedy wyniki z neurochirurgiem i na szczęście uznal ze operacja jeszcze nie jest niezbędna, ale z ciaza proponował poczekać. Poczekalismy pare miesięcy, ale juz tyle czasu cos nas wstrzymywalo (a szczególnie wykanczanie i meblowanie mieszkania), ze jak tylko kręgosłup sie nie odzywal, to uznaliśmy ze chyba sie cos poprawilo i zdzialalismy i przez głupi kaszel tak nadszarpnelam kręgosłup, ze bez l4 i leżenia w łóżku sie nie obyło. Na szczęście juz prawie dobrze. Jajko jest tak obtrzepane, ze choroby lokomocyjnej raczej miec nie będzie jedyne co, to przez te problemy, jedynym wyjściem moze byc cc.
KA_tka
Kurcze leżę podczytuję was i cosik brzuch mocno pobolewa
Ja wizytę mam teraz 3.10, a potem 20 genetyczne hehe tuż przed ślubem dostaniemy mniejmy nadzieję miło info
I w pracy to te tygodnie zlecą mi raz dwa
Ja wizytę mam teraz 3.10, a potem 20 genetyczne hehe tuż przed ślubem dostaniemy mniejmy nadzieję miło info
I w pracy to te tygodnie zlecą mi raz dwa
kokardkaa
Vivid gdyby tak odkładać to zawsze coś by się znalazło przeciw, życzę Tobie dużo zdrówka i żeby kręgosłup nie dawał już o sobie zbyt mocno znać :*
Katka odpoczywaj :*
Ja zmykam spać bo mimo że śpie z młodym w dzień to ciągle jestem niewyspana ??
Katka odpoczywaj :*
Ja zmykam spać bo mimo że śpie z młodym w dzień to ciągle jestem niewyspana ??
reklama
Zahri
Zaciekawiona BB
Z tym USG to dziwna sprawa bo u mnie na pierwszym po zmierzeniu kijanku padło 5t i 5d a serducho juz było widać jak pyka
vivid współczuję, ciekawe jak później przy większym brzuszku noszeniu malucha na rękach ale zgadzam się z kokardkaa... zawsze coś wiec super, że tu i teraz
Dziewczyny odpoczywajcie Buziaki i dobrej nocy
vivid współczuję, ciekawe jak później przy większym brzuszku noszeniu malucha na rękach ale zgadzam się z kokardkaa... zawsze coś wiec super, że tu i teraz
Dziewczyny odpoczywajcie Buziaki i dobrej nocy