reklama
asiaf
Fanka BB :)
No ka tez slyszalam o tym dotykaniu ale to chodzi o to zeby nie glaskac brzucha ciagle bezwiednie. Bo właśnie czeste glaskanie moze powodować skorcze macicy ( czyli takie stawianie sie, twardnienie brzucha) . Ja z Ika mialam pierwsze stawiane sie brzucha w 20 którymś tyg. Ale od chodzenia to miałam
KA_tka
Witam
Wiadać, że sezon przeziębień w pełni
Współczuję dziewczyny. Ze specyfików aptecznych polecam serię *spam*, sól emską, przy wysokiej temperaturze paracetamol. A na gardło uniben - tańszy niż tamtum verde, a bezpieczny w ciąży i tak samo skutrczny,
Ja jutro do pracy więc zaraz kąpiel i spać. Mam nadzieję, że szybko w rytm się wbiję.
Spokojnego wieczoru i do jutra :**
Wiadać, że sezon przeziębień w pełni
Współczuję dziewczyny. Ze specyfików aptecznych polecam serię *spam*, sól emską, przy wysokiej temperaturze paracetamol. A na gardło uniben - tańszy niż tamtum verde, a bezpieczny w ciąży i tak samo skutrczny,
Ja jutro do pracy więc zaraz kąpiel i spać. Mam nadzieję, że szybko w rytm się wbiję.
Spokojnego wieczoru i do jutra :**
Monika27zde
Witam wieczorowa pora :-) Melduje ze jestem i ze u mnie wzglednie wszystko ok. Przedwczoraj musialam wymusic wymioty, bo bylo mi bardzo nie dobrze i wiedzialam ze jak zwymiotuje to bedzie mi lepiej, i tak taz bylo. Nw zaparciw cuda dziala maslanka pita z rana przed sniadaniem lub do sniadania, wiec i z tym sie troche uporalam. A tak poza tym to jutro mam wizyte i mega sie stresuje, czy wszystko jest ok czy i ile bije serduszek, trzymajcie kciuki :-) Zycze milej i spokojnej nocki :-*
Cześć dziewczyny
Plamienia mi nie ustały więc podjechałam rano na izbę przyjęć. Lekarz bardzo fajny dokładnie mnie obejrzał. Z bąblem wszystko ok. Serduszko już bije. :-)
Te plamienia niewiadomo skąd, mogą być faktycznie po badaniu. Zadnych lekarstw nie dostałam ale miałam odrazu jechać do domu i leżeć. No i lerzałam do wieczora i było ok. Wieczorem poszliśmy na zakupy, wracam a tu znowu te plamienia w razie plamień mam iść do lekarza po l4 ale moj lekarz przyjmuje od 12.30 wiec nie wiem.
No i wychodzi na to ze wg usg mamy 6w0d. Czyli dużo młodsza ciąża. Może ja źle zapisałam sobie date okresu, już sama nie wiem.
Plamienia mi nie ustały więc podjechałam rano na izbę przyjęć. Lekarz bardzo fajny dokładnie mnie obejrzał. Z bąblem wszystko ok. Serduszko już bije. :-)
Te plamienia niewiadomo skąd, mogą być faktycznie po badaniu. Zadnych lekarstw nie dostałam ale miałam odrazu jechać do domu i leżeć. No i lerzałam do wieczora i było ok. Wieczorem poszliśmy na zakupy, wracam a tu znowu te plamienia w razie plamień mam iść do lekarza po l4 ale moj lekarz przyjmuje od 12.30 wiec nie wiem.
No i wychodzi na to ze wg usg mamy 6w0d. Czyli dużo młodsza ciąża. Może ja źle zapisałam sobie date okresu, już sama nie wiem.
reklama