reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Didi20 ja też mam w planie chociaż na środę się przepisać ale jak narazie nie ma miejsc wolnych, w sumie myślę ze jak tyle czekam to i teraz dam radę... ale już bym chciała mieć tą pewność że jest serduszko i wszsytko jest dobrze:))

reklama
Nie wiem wyczytałam że może być to pokrzywka ciążowa...a w sumie nic takiego nie zjadłam ;/ ale mówie Wam masakra muszę jak najszybciej iść do gina

Dziewczyny w sumie "głupie" pytanie ale skoro już jestesmy tak "zaprzyjaźnione" moze Wy mozecie powiedziec mi czy normalny jest śluz w ciązy? w sumie bezzapachowy, przezroczysty... ?? I czy też tak często siusiacie na początku ciąży?

o jak malo stron od wczoraj! uda mi sie nadrobic :-)

u mnie cos przez ostatnie trzy dni mdlosci troche wrocily, a gin mowila ze beda slabnac :confused: tak piszecie o tym niedotykaniu brzucha, a ja juz mam czasami odruch. chociaz nie jakos czesto, wiec mam nadzieje ze tym nie zaszkodze.

kropeczka mysle ze do konca pierwszego trymestru nie odstawi Ci lekow, ale daj znac co powie.

vivid co Ty mowisz z tym dyskiem? :szok: dbaj o siebie! :tak:

Passoa u Ciebie jest roznica az dwa tygodnie miedzy USG a OM wiec ja bym sie sugerowala USG. przy malej roznicy to moze byc blad pomiarow na USG, ale przy tak duzej to pewnie USG ma racje.

Didi a moze to alergiczne? przechodzilas juz rozyczke?

ewelina wszystko w normie :tak:;-)

ewelinax5
U mnie też jest wiecej wydzieliny, dlatego właśnie często mam wrażenie ze krew mi leci i co 5 minut latałam do ubikacji patrzeć co to, teraz już przywyklam albo jest go mniej.

Jakos dziwnie to brzmi ze dotykanie brzucha moze szkodzic;) ja mysle ze Malenstwo wrecz czeka na to by poczuc mamy o raczke na sobie>moze chodzi o to by dlugo nie masowac brzucha?? Ale to chyba tez powinno dotyczy raczej 8-9miesiaca nie np 5-8 tygdonia...:-) Nie rozumiem.

A czy wiecie cos na temat lipy czy mozna pic? Jakies przeziebienie mnie dopadlo i chce sie leczyc, gardlo boli, chcialam cholinex brac ale i tego nie wolno:-) buuuuu:angry:

reklama
Do góry