reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

jeje no dziś tygodniowy limit na słodkie wyczerpałam :-D bo ostatnio bardziej kocham sie w gorzkich rzeczach niż w słodyczy:-)

dziewczynyyyy, a kiedy my bedziemy mialy takie fajne foldery ? takie jak inne ciężarówki? :-D

reklama
Czarnulka wiesz że właśnie przed chwilą się nad tym zastanawiałam tzn nad tym forum? Czemu wogóle nasz temat jest jeden na dole a kwietniówki, marcówki, mamusie na luty, styczeń itd są na górze i mają rozbudowane tematy. Ja jestem lewa w te klocki więc jak ktoś coś wie jak to zrobić to ja chętnie się czegoś nauczę ;)

Dziewczyny trafiłam do szpitala, wieczorem zaczęłam plamić :(

Nie wiedzą co to, ale za to są dwa pęcherzyki na usg i dwa zarodki?????????????? Ciąża odpowiada równemu 6t 0d termin mam na 29kwietnia.
Szok!!!!!!!!!!!
Doczytam was jak tylko sale dostanę.

To juz drugie bliźniaki ale jaja a dopiero co pisaliśmy o tym szok!!
Moje gratulacje !!!
;) mam wiec wiem jakie to wspaniałe przeżycie

Wszystko bedzie dobrze też miałam krwawienia

A jaka masz betę HCG ? Przyrost?

Ostatnia edycja:
Matik - ja ogólnie bety nie robiłam. Dopiero dziś w szpitalu mi zrobili na cito i wynik 8200 :o :o
Teraz niby znów pielęgniarka mówiła, że będą na betę pobierać... Ale nie wiem po co... To raczej co 48h się sprawdzać powinno...

Wiecie my tu już od 19 czekamy :-( z tego wszystkiego tak mi słabo...

A która jeszcze ma bliźniaki?? :) to gratuluję! Potem doczytam to odpiszę :)

reklama
Do góry