reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

miesiąc temu śniły mi się bliźniaki. A tak po za tym to nie wczoraj teściowa do mnie- A ty to napewno bliźniaki będziesz miała i się przestraszyłam i poszłam na te USG.

reklama
miesiąc temu śniły mi się bliźniaki. A tak po za tym to nie wczoraj teściowa do mnie- A ty to napewno bliźniaki będziesz miała i się przestraszyłam i poszłam na te USG.
O kurcze :D nie chcesz teściowej mi na chwile pożyczyć? :D
A z objawów ciążowych to nic nie wskazywało na dwojeczke?
Przepraszam, że Cię zadręczam pytaniami, ale też bym chciała....i się doszukuje u siebie symptomów na ciążę bliźniaczą, Ech...

Ten wzdęty brzuch o którym pisałam dzisiaj chociaż zjadłam posiłek 4 godziny temu nadal mam wzdęty. A i mam od kilku dni mdłości nawet dziś wymiotowałam ale innych dolegliwości nie mam.

reklama
Witaj Kornelcia :)

Czarnulka to poszalałaś ze słodyczą hehe ja zjadłam kanapki z ogórkiem kiszonym ;)

Klara właśnie jak mąż? Świętujecie? Na pewno tak :D

Kto ma jutro wizytę u gina? Bo ja sklerotyczka ;)

Ja to już czwartku się chyba nie doczekam, jeszcze muszę zorganizować kogoś żeby został z synkiem. Chyba teściową poproszę bo moja mama pracuje do 15.30 a ja wizytę mam na 16 plus dojazd to nie zdążę.

Do góry