reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Wow, ale wysoka beta! Myślę, że sprawdzać chcą Ci teraz drugi raz betę żeby zobaczyć czy rośnie..bo to jest teraz najważniejsze gdy plamisz. Beta zdaje się, że normalnie rośnie z godziny na godzinę ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Czarnulka - rośnie na pewno :)
Ja pracuję w labolatorium więc troszkę o tym pojęcie mam, ale w naszej przychodni najmniejszy odstęp od kolejnego badana hcg to 24h ;)
Nigdy nie spotkałam się ze sprawdzaniem raz jeszcze po 4h :)

Ja już mam łóżko i nakaz leżenia.
Doczytałam, że klara jest tą pierwszą szczęściarą - gratuluję kochana :*

Matko, ale ze mnie gapa :D to ja loboratorantce tłumacze heheh. Juz nic nie mowie ;)

A właściwie to rzuciło mi się w oczy jak mówiłaś że u was w rodzinie nie ma bliźniąt.... No to teraz już są ;)

Ostatnia edycja:
Czarnulka - dlatego tym większy szok :o
Ale teraz czytam, że ponoć bliźnięta dwujajowe nie mają nic wspólnego z rodzinnymi koligacjami. To po prostu podwójna owulacja i cudowny traf ;)

Coś miałam napisać, ale mózg jakoś mi wolno działa hmm,...
A! Mam! - p. Małż jak usłyszał, że są dwa zarodki to mówi do doktora dyżurującego:
- niech pan dobrze sprawdzi czy nie ma trzeciego, a ja muszę na papierosa i wyszedł :D

Wcześniej pisałam dziewczyny, że męczy mnie częste siusianie i podejrzewam infekcję. Miałam nawet dziś siuśki do analizy zanieść, ale tego nie zrobiłam. A tu faktycznie liczne bakterie w moczu i będą robić posiew :rolleyes:
Może to właśnie przez to zapalenie pęcherza plamię???

Ostatnia edycja:
No to teraz kciuki za parkę &&
Ale jednej płci swietnie sobie razem radzą :)
Na początku trochę trudniej i z wózkiem problem No nie do każdego sklepu wjechać mozna ;) i pozniej coraz trudniej sie prowadzi wózek.
No i trochę więcej wydatków

Ale po za tym same radości
Przecudny czas nie do opisania
Moi razem bawią sie od kiedy zaczęli siedzieć :)
To bedzie dla was wspaniałe przeżycie :)
Miłej nocki , odpoczywaj

Matik - hihi chyba chciałabym dwie córcie :))

Ale najważniejsze by zdrowe były i <3 bić zaczęły :)
Dość wrażeń na dziś, muszę telefon podładować więc uciekam spać :*
Smutno mi, sama na sali jestem... brrr... :-(

Dobrej nocki majóweczki :*

Dzień dobry :)

Kolejna beta to 11000 pielęgniarka mówi, że jest ok. Powiem wam, że gdy lekarz czy pielęgniarka słyszą, że pracuje się w służbie zdrowia to zupełnie inaczej rozmowa z nimi przebiega :o o wszystko pytać mogę wyniki powiedzą...
A normalnie usłyszałabym, że iest dobrze i oni wiedzą co robią :confused: straszne to :rolleyes::thumbdown:
Wyszło, że mam też lekką anemię, ale to już przed ciążą musiałam się nabawić :)

Teraz czekamy na obchód i śniadanie. U mnie dalej krew na wkładce :-(

Miłego dnia brzuszki :*

Katka, beta rośnie jak szalona i to pięknie :)
Mam nadzieje ze krwawienie szybko się skończy.
Mężu widzę zareagował jak każdy facet. Mój nie pije np ale pewnie jakby usłyszał o bliźniętach to by wypił piwo duszkiem ;)

Generalnie to pół nocy nie spałam z wrażenia po informacji o waszych bliźniakach... Ciągle zastanawiam się czy limit podwójnego szczęścia w majówkach został wyczerpany czy worek dopiero został rozwiązany ;)

reklama
dziewczyny, cudowne wiadomości:) tyle bliżniąt na jednym forum:) Mi też się zawsze marzyły...:D Wiem tylko tyle, że jeżeli chodzi o skłonność do poczęcia bliźniąt to tylko od strony kobiety można dziedziczyć.
Mam paskudne mdłości ble

Do góry