reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Też jestem przeciwna diagnozowaniu "online" . Można w ten sposób bardzo zaszkodzić, wystraszyć niepotrzebnie. A w naszym wypadku nie jest to wskazane. Musimy się wspierać i trzymać kciuki :) A od leczenia i porad medycznych są lekarze. Bez urazy :tak:

Milly, witakj :)
Mitaginka, chciałam iść na pierwszą wizytę na nfz. Nie mam zaufania do tego lekarza ale te pierwsze badania krwi były by za darmo. A prywatnie chciałam iść zaraz po wypłacie czyli za tydzień i się zastanawiam jak to teraz zrobić. Chyba dam se siana całkiem z tym nfzetem.
AnnaMaria89, ja też mam ochotę na konserwy ale ktoś mi powiedział, że w ciąży to raczej ich unikć. :(

Colly ja byłam wcz z powodu, o kt piszesz, czyli skierowania na bad, a dziś idę prywatnie. Całe szczęście wcz lekarz okazał się bucem i usg trwało kilka sekund ;-) a dzisiaj też pewnie będę mieć.

Ja już po obiedzie ;-) o 11 :-)

reklama
Mitaginka ja dodaje przez tel bo do musze lezec wiec komputera nie tykam. Tutaj przy dodaj odpowiedź masz takiego plusika trzeba go kliknąć i u góry załączniku obraz.
Właśnie przygotowałam sobie talerz owoców winogron banan śliwki nektarynki. Tylko to i rosół mi wchodzi. Na obiad zjem makaron z jagodami bo na to też ochota mu przyszła

Do góry