reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Asiaf ty jesteś jakimś lekarzem czy pielęgniarką ? Bo ty masz zawsze strasznie dużo do powiedzenia na tematy medyczne ale te informację są nie do końca sprawdzone i pewne wydaje mi się że ty strasznie przesadzasz zakładając odrazu najgorszę Mówienie kobietą w ciąży o krwiakach i nie doklejonych łożyskach czy wrzodach jest troszkę nie na miejscu wiadomo że kobiety w ciąży wszystko bardziej przeżywają ty najlepiej powinnaś o tym wiedzieć bo już jesteś mamą i pewnie wiesz jak mmożna się zestresować słuchając takich domysłów nie można odrazu zakładać najgorszego tylko być jak najbardziej pozytywnie nastawionym takie jest moje zdanie co do tych wszystkich przypuszczeń

Ja mam tez tak jak Mitaginka - mam na cos smaka a na dugi dzien juz nie moge patrzec... a od wedlin i miesa mnie odrzuca - to nie dobrze bo mieso trzeba jesc no ale co mam zrobic jak nie moge przelknac... co innego ryby, makaron, a najbardziej zupy... od paru dni chodzi za mna kasza manna - wiec musze dzis do sklepu po nia isc... a na sniadanie to jem ostatnio - uwaga chleb z konserwa - wedliny nie ale konserwa tak... no masakra:)) no i co zrobie jak moj organizm nie chce kielvbasy tylko konserwe:))

Krwiak się powiększa wiec zwiększono mi duphaston. Kolejna wizyta 2.10.
Ja ba mięso patrzeć nie mogę. Chce rosół mąż mi rano wstawił przed praca gar:)

Ja mam tez tak jak Mitaginka - mam na cos smaka a na dugi dzien juz nie moge patrzec... a od wedlin i miesa mnie odrzuca - to nie dobrze bo mieso trzeba jesc no ale co mam zrobic jak nie moge przelknac... co innego ryby, makaron, a najbardziej zupy... od paru dni chodzi za mna kasza manna - wiec musze dzis do sklepu po nia isc... a na sniadanie to jem ostatnio - uwaga chleb z konserwa - wedliny nie ale konserwa tak... no masakra:)) no i co zrobie jak moj organizm nie chce kielvbasy tylko konserwe:))

Ja też zero mięsa i wędlin ...jem serki białe naturalne i dużo owoców !!! Co ja bede jeść na weselu jakbym szla jak tam tylko mięso i mięso

reklama
Chciałam się przywitać nieśmiało. Czytam Was od początku bo o ciąży wiem od 2 tygodni , jednak bałam się odezwać, żeby nie zapeszyć. Mam 25 lat. 5 letniego synka i aniołka w niebie - synka który urodził się w 23 tc i odszedł po 25 dniach walki o życie.

Termin wg. OM wychodzi na 14 maja. Owulację miałam później, bo chodziłam na monitoring, więc może to być ok. 20 maja.

W sobotę zaczęłam plamić na brązowo. Pojechaliśmy na IP, dostałam Duphaston 3x1 i jak na razie cisza. Muszę jeszcze do końca przyszłego tygodnia pracować, żeby objęło mnie ubezpieczenie.

Do góry