reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Katagorka, byłaś na wizycie i jest ok, więc idź na wesele, tylko nie szalej za bardzo :-)
A co do usg, każdy sprzęt inaczej mierzy, nie martw się.

Colly, a po co chcesz iść po tyg?

Dzięki dziewczyny muszę to przemyśleć pewnie w pt podejmę decyzję (męczą mnie te mdłości ) z tym usg myślę ze może to zły pomiar , a i jeśli by to było 7tc2 dni z usg to idealnie bo 4-7sierpnia były przytulanki z mężem:p

U nas za 2 tyg święto karpia:) i zamierzam załapac sie na rybcie smazona i zupe rybna:) jakis kucharz ma przyjechac - jeszcze nigdy nie jadlam zupy rybnej i muusze sie na nia zalapac :) najgorzej ze jest za darmo i taaka kolejka zawsze ze chyba powiem ludziom ze w ciazy jestem i musza mnie przepuscic:)

Ooo łosoś dobry:) no ja mam rybcie tez na obiad :) ja mam z odłowów więc pyszne:) tyle ze juz ostatnia i trzeba czekac z miesiac az beda odlowy i znow beda rybcie - tyle ze karpie, okonie, amury, tołpygi :)

Katagorka - ja tez mam wybredny organizm - ja mam taki zeszyt z przepisami i obiadami i jak nie wiem co ugotowac to zagladam do niego ... i wtedy wiem co ewentualnie bym zjadla... moze cos poszukasz i znajdziesz to co bys dzis zjadla?

Ja smiesznie kicham odkad jestem w ciazy... zawsze kichalo mi sie raz potem drugi a teraz za kazdym razem od razu dwa razy - ale bez przerwy az pychola urywa:)

Ostatnia edycja:
Ja większość mogę, ale np raz. Przykład: zupa pomidorowa, kt jadłam przez dwa dni teraz nie mogę o niej myśleć. Ogólnie mam i mdlości, i apetyt.

reklama
Do góry