reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
U mnie nie widać jeszcze zarodka natomiast jest pecherzk i cos w srodku chyba to sie nazywa cialko zolte ale nie dam reki uciąć w każdy razie za 2 tyg mam przyjść

Widziałam że pisałyście o ciążach z zaskoczenia he he :D
Moja siostra miała taki przypadek. Urodziła córcię i karmiła ją piersią, więc nie miała krwawienia. Gdy skończyła karmić (mała miała 10 miesięcy) poszła na kontrolę do ginekologa i tam zemdlała bo dowiedziała się że jest w 6 miesiącu kolejnej ciąży. Jakby tego było mało, 2 tyg później trafiła na patologię bo zaczęła jej macica pękać po czym po kolejnych dwóch tygodniach urodziła synka ważącego 1600 g. Także o ciąży wiedziała miesiąc :rofl2:

mnie zaczybna na nowo mdlić także uciekam na przytulaski z klozetem:baffled:

taak. Urodził się zdrowy, nawet z oddychaniem nie miał problemu. Po tygodniu go wypuścili ze szpitala. Na początku był trochę opóźniony bo później usiadł, później chodził ale w wieku 3 lat wszystko nadgonił i nie ma widać że jest wcześniakiem :)

No to faktycznie niespodzianka, a nie zorientowała sie po ruchch kopniakach?? To sie nazywa być miesiac w ciazy :)

reklama
Jestem po wizycie :tak: serduszko pięknie bije, a dzidzik ma 12 mm i wg usg jest o dzień starszy niż wg OM :-D skierowanie na badania dostałam, więc przynajmniej będę je miała za darmo. To by było na tyle pozytywnych wieści o ginie. Buc jakich mało. Siedział za stołem w t-shirtcie, żuł gumę i generalnie miał wszystko w d. Usg trwało 10 sekund, badania nie było w ogóle. Jedyne pytanie, jakie mi zadał, to o ostatnią miesiączkę. Jak mówiłam o bólu pleców, też to generalnie olał. Mam przyjść za tydzień z badaniami, to założy kartę ciąży, ale nie zamierzam do niego iść. W gabinecie siedziałam z 10 minut :sorry: Idę jutro do mojego gina prywatnie, to może coś więcej pogadamy i w ogóle atmosfera będzie lepsza ;-)

p.s. zawsze piszę z kom, teraz wyjątkowo z kopma i właśnie zauważyłam, że już czerwcówki się pojawiły. Wow

Ostatnia edycja:
Do góry