reklama
Joan bedzie dobrze :* musisz byc dobrej mysli zdarzaja sie powiklania ale nie zawsze i byc moze Ty bedziesz tym odsetkiem osob bez powikłań trzymam &&& za to
Mitaginka ja akurat mam super lekarke. Wszystko mi super wyjasnila, dokladnie pokazala a spedzilam w jej gabinecie dobre pol godz. I to wszystko na NFZ czasami zdarzaja sie lekarze z powolania
Ewelina faktycznie wysokie masz cisnienie. Ja dzisiaj mialam 95/50..
Mitaginka ja akurat mam super lekarke. Wszystko mi super wyjasnila, dokladnie pokazala a spedzilam w jej gabinecie dobre pol godz. I to wszystko na NFZ czasami zdarzaja sie lekarze z powolania
Ewelina faktycznie wysokie masz cisnienie. Ja dzisiaj mialam 95/50..
Ale prawidłowe to 120/80 , czytalama ze o zagrozenia mozna mowic gdy jest 160/110....on sam nie byl pewien czy mam nadcisnienie ,skierowal mnie do internisty w celu zdiagnozowania a wyklad na temtat tego dal taki ze z placzem wracalam do domu, dal mi karte ciazy(jestem w 5tyg i 3dniu) po czym dodal ze za wczesnie w sumie mi ja daje... To po co mi ja dac chcial jak za wczesnie??
Passoa1705
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, niezazdroszczę wam tych przygód z lekarzami, ja mam jutro nasze pierwsze usg, jestem taka podniecona a zarazem boję się, chciałabym serduszko usłyszeć
Dziś chyba nie będę mogła spać!!
A właśnie chciałam was zapytać wy też na pierwsze usg musiałyście mieć pełny pęcherz ?
Dziś chyba nie będę mogła spać!!
A właśnie chciałam was zapytać wy też na pierwsze usg musiałyście mieć pełny pęcherz ?
Passoa1705
Hmm, a ja mam napisane czarno na białym ze mam się zgłosić z pełnym pęcherzem ;/ ciekawe dlaczego ?
kokardkaa
Joan kochana wiem, że łatwo się pisze ale postaraj się nie martwić na zapas. Przesyłam pozytywną energie :*
Ewelina może to z nerwów przed wizytą takie ciśnienie?? masz możliwość zmierzyć sobie w domu? jeśli tak to pokontroluj kilka dni i już bedziesz wiedziała na czy stoisz. Ja na pierwszej wizycie to też miałam bardzo wysokie, nawet sprawdzała w karcie jak to było w poprzedniej ciąży. A puls to do setki dochodził hehe z tych nerwów. Trzymam &&&&
Passoa powodzenia jutro o tym pęcherzu to nie słyszałam, żeby trzeba było mieć pełny.
Auralka to super, że przynajmniej u Ciebie wizyta przebiegła po Twojej myśli. Będzie dobrze :*
Ewelina może to z nerwów przed wizytą takie ciśnienie?? masz możliwość zmierzyć sobie w domu? jeśli tak to pokontroluj kilka dni i już bedziesz wiedziała na czy stoisz. Ja na pierwszej wizycie to też miałam bardzo wysokie, nawet sprawdzała w karcie jak to było w poprzedniej ciąży. A puls to do setki dochodził hehe z tych nerwów. Trzymam &&&&
Passoa powodzenia jutro o tym pęcherzu to nie słyszałam, żeby trzeba było mieć pełny.
Auralka to super, że przynajmniej u Ciebie wizyta przebiegła po Twojej myśli. Będzie dobrze :*
Passoa1705
No nic pójdę z pełnym tak jak napisali, zawsze przecież łatwiej się wysikać niż na siłę pęcherz napełniać hihi
Dobranoc wszystkim
Dobranoc wszystkim
reklama
asiaf
Ewelina dziewczyny maja racje mierz sobie w domu poza tym 140 to nie jest nadciśnieniebw ciazy, ja mialam właśniebw takich granicach przez cała pierwsza ciaże, nawet w szpitalu byłam i było ok. Wiec niebwiem co mu do głowy przyszło.
Passoa ja też mam sie postarac mieć pełny pecheż bo lekarz wcale nie musi robić USG transwaginalnie tylko przez powłoki brzuszne. Zobaczy wszystko co powinien zobaczyć.
Passoa ja też mam sie postarac mieć pełny pecheż bo lekarz wcale nie musi robić USG transwaginalnie tylko przez powłoki brzuszne. Zobaczy wszystko co powinien zobaczyć.