reklama
Matik2012
Fanka BB :)
Nieśmiała totalna masakra z takimi lekarzami
Ja juz po egzminie teorii z koloryzacji uf zdałam a na koniec zaczęłam ryczeć jak dziecko ale wstyd szok z tymi hormonami zwolniłam sie z dalszych zajęć i jestem w domku
Ja juz po egzminie teorii z koloryzacji uf zdałam a na koniec zaczęłam ryczeć jak dziecko ale wstyd szok z tymi hormonami zwolniłam sie z dalszych zajęć i jestem w domku
asiaf
Asiaf - ja niby z pierwszych obliczeń miałam być majówką, no ale usg rozwiało moje wątpliwe wyliczenia i tak jestem kwietniówką
Termin wg usg 23.04 a wg om 28/29.04
Zresztą tak czy siak bym nią była ze względu na wcześniejszy poród zapewne.
Niesmiala - ale buc z tego lekarza przytulam.
Ty masz bliźniaki prawda??
Kurcze dziwczyny z bliźniakami możeci napisac to gdzieś przy suwaczku albo dwa serduszka narysować?? Bo ja się mylę a słabą mam pamięć do imion i takich żeczy...
KA_tka
Asiaf - mam wpisane w suwaczku tak rośniemy )
Ale wstawię coś tam nie ma problemu :*
asiaf
Asiaf - mam wpisane w suwaczku tak rośniemy )
Wiesz to nie daje gwaracji że chodzi o bliźniaki bo my tez rośniemy Ja i mój brzuch
Jakby było tak rosną to wiadomo że dwa małe szkraby rosną ( oprócz mamy oczywiście )
KA_tka
Hehe
Ale ja wychodziłam z założenia, że to suwaczek pokazujący jak długo jestem w ciąży - czyli jak rośnie moje dziecko. Bo przecież to odliczamy. Nie cm na moim brzuchu wtedy mogłabym wpisać tak rośniemy i odnosiłoby sie to faktycznie do mnie i brzuszka
Ale normalnie na dywagacje mnie wzięło. Przyznaję, że wpis przy suwaku jest wątpliwy
Ale ja wychodziłam z założenia, że to suwaczek pokazujący jak długo jestem w ciąży - czyli jak rośnie moje dziecko. Bo przecież to odliczamy. Nie cm na moim brzuchu wtedy mogłabym wpisać tak rośniemy i odnosiłoby sie to faktycznie do mnie i brzuszka
Ale normalnie na dywagacje mnie wzięło. Przyznaję, że wpis przy suwaku jest wątpliwy
Jestem juz po wizycie. Z dzieckom wszystko ok. Ma 1,4 cm i ciaza jest niby 3 dni starsza.
Tylko jest ale...
Mam krwiaka podkosmowkowego musze brac luteine i sie oszczedzac ile sie da, duzo lezec. Do tego kategoryczny zakaz współżycia do odwolania. Ciekawe jak ja mojej Oliwii wytlimacze że muszę lezec
Tylko jest ale...
Mam krwiaka podkosmowkowego musze brac luteine i sie oszczedzac ile sie da, duzo lezec. Do tego kategoryczny zakaz współżycia do odwolania. Ciekawe jak ja mojej Oliwii wytlimacze że muszę lezec
katagorka20
Ja już po wizycie. Wszystko oki Z usg to 7tydz2d z OM 8 tydz 1 dz ale ja jam długie cykle 34 dni więc pani dr powiedziała że wszystko ddobrze. Skierowała mnie na badania i za dwa tyg kontrol. Dostałam luteine dopochwowo dwa razy dziennie ze względu na wcześniejsze poronienie
reklama
kokardkaa
melduje się że żyję, mdłości dalej męczą i zmęczenie ale wydaje mi się, że jest odrobinę lepiej, oby.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach, ja idę w czwartek, dziś odebrałam wyniki morfologii, moczu i cukier i jak na razie ok.
Ja kartę ciąży też jużż mam od 4 września.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach, ja idę w czwartek, dziś odebrałam wyniki morfologii, moczu i cukier i jak na razie ok.
Ja kartę ciąży też jużż mam od 4 września.