reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Załamują mnie tacy lekarze :crazy:

Didi- ja też się bardzo stresowałam, bo w pierwszej ciąży miałam chyba wszystkie możliwe objawy, a teraz nic, ale byłam wczoraj na wizycie i wszystko wygląda ok :-) Nawet dr założył mi kartę ciąży :-) u Ciebie na pewno też będzie dobrze :-)

reklama
Mitaginka no w sumie smieszne:) ale nie było mi wtedy do śmiechu, miałam ochotę iść i napisać skargę na tego lekarza... Ma w sumie w necie 47 negatywów na 50 opinii... Dziewczyna pisala ze jej np powiedział "no zdejmuj majtochy"... Masakra i przykre ze tacy lekarze są.

Jak byłam w ciąży z Martynką to w szpitalach miałam wątpliwą przyjemność takich spotykać. . .
Pytałaś o ciążę. Jestem w 7t2d ale jak byłam dwa i pół tyg temu u gina, to był sam pęcherzyk. Ciesze sie ze ide juz jutro zwlaszcza ze mnie te plecy bola :-/

Ale to naprawdę nikt o tym nie mówi ze lekarze nie potrafią podejść do pacjentki w ciąży... Jedyne o czym. Mówią to ze niż demograficzny jest, trzeba rodzic więcej dzieci... A tym czasem na nfz są tak odległe terminy nawet 2-3 msc. No nic życzę sobie i Nam wszystkim żebyśmy miały tylko przyjemność współpracy podczas ciąży z lekarzami takimi którzy nas zrozumieją, albo Chociaż będę próbowali.

Witam,

Basia bardzo mi przykro, że tak się stało, ale głowa do góry i trzymam kciuki za kolejne starania.

Niesmiala , co to za lekarz, zszokowalo mnie jego podejście do pacjentki :( Na pewno uda Ci się znaleźć lekarza z prawdziwego zdarzenia, nie martw się.

Asiaf jeżeli piszeszz że koleżanka miała tą opaskę i była zadowolona to chyba sobię kupię i wypróbuję. Gdyby nie to że pracuję, to bym nawet o niej nie myślała w domu jakioś bym sobie dała radę z mdłościami, a w pracy to jednak nie to samo.

Didi20, ewelinax5 ja dzisiaj też idę na wizytę na 13:30 :)

Co za debil pozwala takim ludziom być lekarzem?!!!!!

Poszłam dziś na fundusz, no i tłumaczę mu, że byłam prywatnie i dostałam skierowanie na badania, ale nie stać mnie żeby za nie płacić i chciałabym przerzucić się na nfz.

a on do mnie z japą, że on nie wypisze mi skierowań na te badania, bo to tak jakby on wyjął i miał zapłacić z te badania

mówię mu, że chcę prowadzić ciążę na nfz bo nie stać mnie prywatnie i ze został pan polecony przez moją znajomą- czy poprowadziłby pan moją ciążę?

ja mogę poprowadzić, ale większość dziewczyn chodzi do szpitala i że on nie pracuje w szpitalu ect.

zbadał mnie i mówi do mnie:

ja tu nie widzę dobrze ciąży, jest dużo młodsza niż od okresu, w ogóle nie jestem pewien, czy ona się dobrze rozwija... Proszę przyjść za 2 tygodnie do kontroli. (całą wizytę ton taki krzyczący wręcz).

Debil, jakich mało- nie dość, że nieprzyjemny, to niezbyt delikatny... Karać takich debili!!!

Zapisuję się jeszcze do innego i tym razem nic nie powiem k***, że mam skierowania na badania od prywatnego.
Debil...
Skargę do przychodni na niego złuz, on ci łaski nie robi to jego praca i niech się w dupe pocałuje ze stwierdzeniem że on ma za badania płacic chyba ***** my????? Ubezpieczona jesteś ?? To ci się należą, ale bym morde wydarła na takiego gnoja cały ośrodek by mnie słyszał.....:szok::wściekła/y:

No dobrze ciśnienie mi się podniosło bo nadal mam za niskie :p
Ja mam wizyte jutro to od razu sobie zrobie badania jak mi da skierowanie i hormony terczycy bo w pierwszej ciązy miałam z tym problem...

reklama
Asiaf - ja niby z pierwszych obliczeń miałam być majówką, no ale usg rozwiało moje wątpliwe wyliczenia i tak jestem kwietniówką ;)
Termin wg usg 23.04 a wg om 28/29.04
Zresztą tak czy siak bym nią była ze względu na wcześniejszy poród zapewne.

Niesmiala - ale buc z tego lekarza :( przytulam.

Do góry