reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

reklama
Hehe nie ma co się dziwić, że myślisz :) to takie potwierdzenie, że wszystko dzieje się naprawdę.

Ja już miałam dwa usg jak leżałam w szpitalu i drugie 12.09 na wizycie u mojego gina. Serduszka biją i wszystko jest ok :)
Ale kartę powiedział, że założy dopiero jak przyniosę wszystkie badanka i wynik cytologi będzie. Czyli na wizycie w październiku.

Ooo super:) Didi20 a jesteś już po usg? Bo ja miałam w 4tyg i 5dniu i zobaczyłam pęcherzyk jak narazie czekam na następne usg mam. 2 października :) termin mam na 23 maja

Ja mam w sumie już badania zrobione krwi, moczu, cytologie, usg piersi zobaczymy co mi dziś powie bo mam wizytę. Ale trochę kiepsko bo ciśnienie mam za wysokie... Np 138/92 albo 145/98

reklama
Do góry