reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

susel dzieki, jestem taka dumna :-D
asiaf wiesz ile to kosztuje? Ciekawa jestem jak to dziala.

A na poduszke to i ja zapoluje bo juz nie moge na brzuchu spac bo i cycki i brzuch bola. A ta poduszka to i przy bobasie sie przyda i podobno calkiem fajnie sie z nia spi/lezy nawet jak sie nie ma brzucha.

reklama
Ja patrzyłam na te opaski jak mnie tak strasznie mdliło ze myśleć nie mogłam tobchyba za 37 zl widziałam

Dobry wieczór :)
Byłam u rodzinnej stwierdziła przeziębienie do piątku mam zwolnienie. Więc zdążę się wykurować. Doczytałam co naprodukowałyście. Ale sił brak na odpisywanie.

Kciuki zaciskam za jutrzejsze wizytujące :*
Dobrej nocy ;)

witajcie Mamusie:)
do lekarza nie dotarłam, od wczoraj plamię, dzisiaj już leci ze mnie obficie, bóle brzucha i takie tam..
ciesze się, że zakończylo sie to szybko a nie np. w 10 tc albo i później..
skończy się krwawienie i trzeba będzie postarać się o dzidziusia na nowo :)
dziękuję Wam za trzymane kciuki itp.
Teraz ja trzymam za Was :)
pozdrawiam cieplutko z zimnego i deszczowego Gorzowa

Witam sie wieczorkiem:)
Basia bardzo mi przykro, trzymam kciuki zeby następnym razem wszystko było dobrze!
U mnie dzisiaj jakby wiecej energii, nawet nie było tak zle w pracy, chociaz ze wstawaniem rano z łóżka mam wielki problem... To chyba tez przez to ze nie śpi mi sie najlepiej... Ale dałam rade nawet skoczyć z moim maluchem do fryzjera, a nie jest to łatwe, bo bardzo nie lubi, wiec trzeba było obiecać nagrodę i jechac za grzeczne zachowanie kupić kalosze z angry birdsami:)
Dziewczyny czy macie jakieś sposoby na zaparcia?

Ostatnia edycja:
Martka - ja na zaparcia polecam jogurt i suszone śliwki, lub wodę przegotowaną z miodem. ( musi tylko ona postać całą noc i rano duszkiem ją wypić)

Basia - przytulam i kciuki za następnę staranka zacisnięte :*

Basia to bardzo dobrze że sie sama oczyszczasz to duzo bezpieczniejsze i zdrowsze niż szpitalnie. Jak sie już skonczy to krwawienie to sie przejdź do gina zeby sprawdził czy wszytko sie ladnie wyczyściło i powodzenia w jak najezybszych staraniach :)

Matko caly czas mam wrazenie ze mi sie coś w brzuchu wierci, i to nie sa gazy... Moze jakieś skórcze mieśni??

reklama
Do góry