reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

reklama
Witam. Basiu przykro mi wiem co czujesz, ściskam mocno.
Ja już zarejestrowałam młoda do pediatry na 10.50 mąż z nią pójdzie. A ja na 8 do ginekolog moze przyjmie mnie dziś Wizytę mam na jutro ale młoda chora i nie bede miała z kim ja jutro zostawić bo mąż jutro jedzie w delegacje do wrocławia. Zobaczymy może się uda. Trzymajcie kciuki. Boję się tej wizyty. Powinni mi dziś założyć kartę ciąży. Ahh

Witam dziewczyny z rana ;)

Chciałam dziś sobie pospać, ale mój K obudził mnie telefonem, że na 9,15 mam wizytę u ginekologa na NFZ i nici z planów,a do pracy mam dopiero na 12 ;)

A może już dziś nie pójdę? Może założy mi już kartę ciąży, to będę spokojniejsza :)
Może będzie już widać serduszko i z powodu dźwigania w pracy da mi już zwolnienie ? :)

No nic idę się szykować, ogarnąć. Po wizycie postaram się odezwać ;) Trochę się boję o_O :):szok:

Katagorka - zdrówka dla córci i powodzenia na wizycie *
Niesmiala - zaciskam za Ciebie też kciuki :)

Pół nocy nie spałam, wymiotuję dosłownie wszystkim i mam wrażenie, że jak jeszcze raz to się zdarzy to wypluję żołądek :(

Miluśkiego!

reklama
Ja karty ciąży też nie mam. Muszę wszystkir badania przynieść i jak na wizycie będzie ok to teraz założy :)
Nie mogę się doczekać bo to niby tylko kawałek papierowej książeczki, a jak cieszy.

Do góry