reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

Ja do gina zapisałam sie prywatnie, ale do pani do której juz dość długo chodzę i jestem bardzo zadowolona. Z lekarza który prowadził pierwsza ciąże nie byłam zadowolona, opinie miał super, ale wszystko trzeb było z niego wyciągać straszny mruk i to mi przeszkadzało. Ale chodzę do lekarki ze szpitala, w którym bede rodzic, na tym mi najbardziej zależało, bo chce rodzic przez cc. Katka ale mi smaka narobiłas tymi golabkami:) zdrówka dla Ciebie i córeczki :)

reklama
Witam serdecznie nowe mamy :)

Dziś o dziwo ciesze się super samopoczuciem... Mdłości były przez chwile z rana, nie duże i obyło się bez wymiotów ;-)

Luby, dziś dba o nas zrobił śniadanie, teraz obiad gotuje i co chwila glaska i całuje brzusio... Taaak mi dobrze :)

A ja postanowiłam zrobić sobie piżama party i leże w piżamie przed tv ;)

Katka, zdrowia dla Ciebie i córeczki :-*

Witam ponownie wszystkie nowe majowki :-)

Czarnulka to wpadam do Ciebie na party :-D bo tez ciagle w pizamie :p

Katka zycze Wam szybkiego powrotu do zdrowka.

A mnie cos wczoraj wieczorem po kolacji mdlosci dopadly takie ze z tego zmeczenia zasnolam nawed nie wiem kiedy, dzis tez troche meczyly ale da sie zniesc. Gorzej jest z brakiem sily na cokolwiek, wczoraj moglam gory przenosic dzis ledwo ze chodze no ale co zrobic.

Też chciałam na nfz ale nieznalazłam nikogo kto by mi pasował bo jak już jest ktoś super to ma długie terminy. A i dojeżdżać daleko nie mogę bo pracuję od 10 do 18 więc nie pasuje mi ani rano ani po pracy.
KA_tka życzę zdrówka całej rodzince.

Wizyty u lekarza w ciazy mozna przeprowadzać w godzinach pracy i sa wliczane w normalny czas pracy wedlug przepisow prawa pracy.

Dziweczyny ktore sa w pierwszej ciazy , mojq rada: byczcie sie ile sie da bi na nastepna ciaze juz nie bedziecie miały tyle czasu :) To jest jedyny taki moment kedy faceci o was maja dbac i nikt w tym nie przeszkadza. Moj teraz o mnie dba taz ze zajmuje sie mala jak ja sobie na chwilw legne i to też nie zawsze sie uda.

Ja od zawsze biorę kwas i witaminy wieczorem, a mdłości miewam całymi dniami :(

Witam nowe majówki :-)

Katka zdrówka!

Co do lekarza . . . Ja umówiłam się na środę prywatnie do tego, który prowadził moją ciążę, ale też jeszcze nie wiem, czy nie zmieniać.

Do nas dziś przychodzą teściowie na zaległe ur M. A mi tak słabo i niedobrze. Szok.

I ja witam nowe majówki !! ale nas dużo, bedzie wiosenny wysyp mam z wózkami hehe:tak:

Ja zmieniłam lekarza i póki co jestem bardzo zadowolona.
Dzisiaj podjechałam do szpitala na dyżur i obsługa super:tak: szkoda, że grzybica mi się przyplątała:-(po tym antybiotyku.
Dostałam globulki Clotrimazol... już nawet nie czytam nic na ten temat .. same stresy..
Ale zrobili mi usg, małe jedno ma 0,94 mm i 7 tc:tak:serduszko pięknie bije:tak:

reklama
Wizyty u lekarza w ciazy mozna przeprowadzać w godzinach pracy i sa wliczane w normalny czas pracy wedlug przepisow prawa pracy.
A tego nie wiedziałam. Ale to i tak chyba niewiele u mnie zmienia. Jestem jedynym pracownikiem a moje szefowe sa bardzo fajnymi kobietami i nie chcę robić im pod górkę.

Do góry