reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Dzięki za przywitanie. Ja też zdecydowałam się na lekarza prywatnie, dzwoniąc z pytanie o termin na NFZ do "fajniejszych" położników, włosy mi stawały na głowie..."koniec października, połowa listopada, no może panią w listopadzie wcisnę". Nie, dzięki. Mój pracuje i przyjmuje również w szpitalu więc później może się uda do niego jakoś państwowo wcisnąć. Na razie będę płaciła....jak na Warszawkę jest przyzwoicie a lekarz jest dobrym specjalistą.

Mnie dzisiaj przy okazji trasy przez stolicę, zawiało do Świata Dziecka :p O mamo, jakie tam cuda i wianki

reklama
Dziweczyny ktore sa w pierwszej ciazy , mojq rada: byczcie sie ile sie da bi na nastepna ciaze juz nie bedziecie miały tyle czasu :) To jest jedyny taki moment kedy faceci o was maja dbac i nikt w tym nie przeszkadza. Moj teraz o mnie dba taz ze zajmuje sie mala jak ja sobie na chwilw legne i to też nie zawsze sie uda.

O! Takie razdy to ja lubię:) Mnie do byczenia się nie trzeba namawiać:)

Hej laski! Wrocilam z Pozniania spotkałam sie z sumer mamami wg. We wtorek lub czwartek mam wizyte u gina tak sie ciesze a mala ma jakas jelitowke tak sie boje ze tez zlapie grr.. potem poczytam co u was:-D

Ja dziewczyny lezakuje zmęczona jestem bardzo znajomi posiedzieli od 14 do 19 potem hmm na siłę kolacja i teraz zasłużony odpoczynek i mecz;-) mam taki wzdety brzuch ahh oczywiście bez wieczornego wymiotowania się nie obyło :-(

Ja dzisiaj sie bardzo źle czulam w głowie mi sie kreciło. Zmierzyłam sobie ciśnienie i uwaga ! : 90\61. Masakra, walnelam sobie mocna kawke i troszke mi lepiej.

hej dziewczyny! ja wpadam z reguly raz dziennie i zawsze duzo nadrabiania, chociaz dzisiaj jest troche mniej, moze dam rade ;-) u mnie dzisiaj nowy objaw, jakis depresyjny humor niewiadomo skad.

auralka serio? ale ta fruktoza to chyba nie taka straszna co? bo jakby bylo tak jak mowisz to owocow tez nie powinnam jesc?

Matik jestem za wpisywaniem daty wizyty do suwaczka, latwiej sie wtedy odniesc do sytuacji. a Ty masz suwaczek ciazowy? bo mi sie nie pokazuje, a myslalam ze masz. to tez duzo ulatwia.

basia gratuluje pozytywnego nastawienia mimo wszystko! jutro wizyta i beta?

nienormatywna tu jeszcze nie ma dziewczyny w 10 tygodniu wiec ciezko powiedziec i tak naprawde kazda ciaza jest inna, ale mysle ze moze Ci byc ciezko. mdlosci moga jeszcze przyjsc i nasilic sie na lodzce, ale do 10 tygodnia moga sie pojawic i zdazyc zniknac. najlepiej jak mozesz to poczekaj i podejmij decyzje na ostatnia chwile, w zaleznosci od tego jak sie bedziesz czula.

Katka zdrowka! idziesz do lekarza?

Katagorka ja też jestem okrutnie wzdęta na wieczór, obojętnie co zjem, zawsze się kończy balonem :-/

Asiaf o cholercia, ja z tych wysokociśnieniowych, nie wyobrażam sobie takiego ciśnienia jak Twoje :-D dobrze że kawa pomogła.

Basiu, trzymam kciuki za jutrzejsze wieści!

Susel no to witaj w klubie z tym humorem :-/ oby nam szybko wróciło dobre samopoczucie ;)

Hmmm, dziewczyny trochę inaczej wyobrażałam sobie wątek poznajmy się - widzę że tam się robią pogaduchy, a miały to być proste informacje o nas :-/

Ostatnia edycja:
reklama
Suselku jeszcze nie mam sowaxzka tak jakoś wyszło że jestem na telefonie i cieżko mi to zrobić ;)

Ale zrobię jeszcze :)

Tez mam dzis jakieś zjazdy obawy czy wszystko ok i uspokajam sie ze skoro objawy sa to ok ale wiecie jak to baba w ciaży ;)

Do góry