reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
No ja tez mam już skleroze ciazowa w pracy jak mnie cos oderwie od jednej roboty to szczegolnie, zapominam ze wogóle coś robiłam i bire sie za nastepna żecz.
Ja normalnie mam ciśnienie około 130\85 czyli prawie idealne ale teraz to masakra. Ja tez duzo waże wiec z rakim ciśnieniem to czuje sie strasznie slaba i ciagle zmeczona... :(

Cześć dziewczyny- Witam już właściwie poniedziałkowo, bo już jest 0:!2 :)
Nie nadążam nad tempem pisania normalnie, ale jutro mam wolne, to postaram się nadrobić:)
Ostatnio strasznie słaba z rana jestem... później już ok, jak się rozbudzę, ale zanim się ogarnę to o_O :)

Musiałabym porobić badania, ale jakoś mi się nie uśmiecha jutro rano wstawać, więc chyba zacznę od wtorku.. Jutro robię sobie dzień leniucha :D

Polska Mistrzem Świata!! BRAAAAWOOO!!!!:-):-):-):-)Mojemu facetowi coś odbiło i mówi do mojego brzuszka- "Olek- Tata czeka na Ciebie, będziemy razem na mecze chodzić" ect. :)

Nie wiem, czemu akurat to imię wypowiedział, ale nawet mi się podoba- niewykluczone, że pozostaniemy przy nim ;) Jak będzie dziewczynka, to może będzie Ola ? :) A zobaczy się.

Teściowa z Teściem się śmieją, że będą bliźniaki, bo od strony Taty mojego K, było dużo bliźniaków :) ale to chyba lekarz by już wykrył na usg nie? :confused::-)

Dobra Mamuśki, nie przynudzam i życzę dobrej nocy :) Buziaki :***:-)

Dzień dobry mamusie:) ja dziś o dziwo do 8 pospałam chyba przez ten deszcz. Ale smutno mi bo mi córeczka zachorowała kaszlala w nocy i martwię się...zostanie zemną ale jutro musi ktoś iść z nią do pediatry. :-(

Dzien dobry Majóweczki :)
Ja też przypisuję wszystkie objawy mojej ciąży ale zastanawiam się ile w tym prawdy. Bo wcześniej też czasami nie chciało mi sie wstawać z łóżka albo cały dzień spać mi się chciało.
Zaczęłam się cieszyć z poniedziałków bo to oznacza że skończył się jeden tydzień i zaczął następny czyli coraz bliżej do końca :-D
Zaraz wychodzę do pracy po 4 tygodniach urlopu. Mam nadzieje że nie będę się przemęczać i wszystkim Wam tego życzę. :-)

u mnie za oknem dzisiaj ciemne chmury buuu
Jutro mam wizytę u gina już nie mogę się doczekać.Oczywiście mam małego stresa bo nienawidzę ważenia!!!
Ważę niemało i chociaż teraz bardzo się pilnuje boje się, że przytyje tak jak w 1 ciąży co strasznie mnie stresuje:-(

Hello :-)
U nas też leje, moich mdłości ciąg dalszy. . . A chyba będę musiała się wybrać na poszukiwanie brązowych ubrań dla małej, bo w śr mają w przedszkolu dzień ziemniaka i muszą być ubrani na brązowo ;-)

Wpadam się przywitać i życzyć udanego dnia.
Ja dziś ledwo żyję wymiotuję dosłownie wszystkim i wszystkk mnie boli. Na 12:30 ide do rodzinnej.

Pozdrawiam i miłego dnia zyczę :*

reklama
A mnie prawie nie mdli tylko zawroty głowy mam i ciśnienie nizkie. Teraz 106/65 więc trochę lepiej niż wczoraj :p A ja raczej mam w górnej granicy normy ciśnienie a nie w dolnej...

Do góry