reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Dzień dobry . Coś dzidzius nie daje mi spać rano codziennie najdłużej do 7 a popoludniu chodzę jak.niezywa:-(
Nienormatywna wiesz nie zawsze musisz mieć mdłości itd może być super. No ja na dzień dzisiejszy będąc w 8 tyg czuje się fatalnie zmęczona jakas obolala i te nudności ...a nie wiem co będzie za tydzień czy dwa. Musisz poczekać i zobaczysz bo trudno to przewidzieć...

reklama
Witam:) ja jestem na początku 6 tygodnia i tez mam podobnie max mogę spać do 5, bo budzi mnie glod :) chce się spac a nie można... Ciekawe do kiedy tak jest, kiedy to mija?

To ja póki co mdłości nie mam, jedynie metaliczny smak w ustach. Jak to mój lekarz powiedział ze ciąża to nie jest coś czego czasami negatywnie w naszym organizmie nie odczuwamy... W sumie lepiej ze ma się jakieś objawy bo znowu gdyby ich nie było to byśmy się martwily czy wszystko dobrze:-) damy rade dziewczyny!!

Hej :)

Właśnie nadaję z łóżka bo jakieś choróbsko mnie dopadło i nad ranem razem z Nikolą miałyśmy 39st i mega bolące gardło :confused:
Chłop z córcią do pediatry pojechał i mała ma anginę :(
Ciekawe co mnie rozkłada.... A we wtorek do pracy..

Nadrobiłam, ale nie ma, siły myśleć i odpisywać :rolleyes:

Spokojnej niedzieli :*

Hej.
Katka zdrowiej!

Ja wypiłam kawę i mnie mdli...

Też chciałbym wziąć syna do kina ale boję się, że nie wysiedzi. On ma motorek w pupie...

Co do snu... Pobudek nocnych ciąg dalszy, z 5 razy się budzę i ciężko mi później zasnąć, to na siku, to pić się chce, to śni mi się że krwawię... :( ehhh, chyba jednak się wybiorę we wtorek do lekarza po zwolnienie, bo myślę że to w dużej mierze stres.

HI :] Przyłącze się do Was jeśli oczywiście mogę.

To moja pierwsza ciąża, długo wyczekiwana i wystarana. Cieszymy się z Miłym moim ślubnym, jak para kretynów :p Jeśli wszystko pójdzie dobrze, mamą zostanę parę dni przed 30 jeszcze ...ufff :p Notabene maj to miesiąc narodzin mój jak i mojej dwójki rodzeństwa więc jestem nieodrodną córką własnej matki.
Dolegliwości ciążowe na chwilę obecną zamykają się w zmęczeniu, wilczym apetycie i mega bolących piersiach, Wymiotów i mdłości brak :)
Ciąża według USG młodsza niż po dacie ostatniej miesiączki ale to wina długich i nieregularnych cykli. Serduszko bije (według lekarza, ja tam nic nie widziałam ;/)
Rozpisałam się :) Pozdrawiam gorąco i mam nadzieję, że pozwolicie mi się tutaj zadomowić.

reklama
Witajcie:) co do kina, to mój mały wytrzymał pierwszy raz na "wędrówkach z dinozaurami", miał wtedy 3 latka :) od tamtego czasu zabieramy go na bajki i bez problemu wytrzymuje, a jest baaaaardzo ruchliwymi dzieckiem:) ja sie staram zwlec z łóżka, ale cieżko mi to idzie, ehhhh muszę ogarnąć mieszkanie, moich chłopaków nie było od czwartku i nic nie robiłam, wiec bałagan rośnie:( a tak mi sie strasznie nic nie chce! Miłej niedzieli wszystkim życzę:)

Do góry