reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Witam sie kochane :)
Przepraszam, że nie pisze ale jak uda mi sie nadrobic wszystko co naprodukowalyscie to nie mam juz sily:( Teraz kożystajac z okazji, ze córcia uciela sobie drzemke witam sie:) i obiecuje, że bede pisac czesciej.
U mnie poza zmeczeniem ta ciaza wyglada zupełnie inaczej niz pierwsza. Zero mdlosci. Gdyby nie to ze zobaczylam na tescie dwie kreski nie pomyslalabym ze moge byc w ciazy:p
No ale tak jak to mówią doświadczone mamy "kazda ciaza jest inna". Mam nadzieje ze porod tym razem tez bedzie inny (łatwiejszy).

Trzymajcie sie cieplo

reklama
Cześć przyszłe mamuśki!
Mam na imię Oliwia;)
8 września zrobiłam test i wyszły dwie piękne kreseczki, 18 września byłam u lekarza i dziś jestem w 7 tygodniu i 3 dni ciąży.
Serduszko bije, a fasolka ma 1,47 cm;)
Nie mogę się doczekać tego maleństwa;)

Czesc, ja dziś spałam do 11 a nasza młoda sie bawiła.
Mi mdlosci niesety tez nie przechodza... Senność też nie.
Ibdoszedł mi bol plecow dokladnie ledźwi wiec czekam na wizyte zeby lekarz potwierdził serduszko i ze nie ma zadnego krwiaka itd i lece na masaż zeby nie było gorzej.
Dziś mamy urodziny 4 letniej chrześnicy mojego meża, prezent kupiny wiec teraz szykowanie sie. W miedzy czasie jesli przestanie pedać moj idzie z Ika na drifting :) A ja spróbuje ogarnać...

Asiaf u mnie w hucie nie pada. I nniestety plecy też mnie bolą...a ja dodatkowo mam endometrioze w bliźnie po cc i też to boli bo brzuch i macica się powiększa

basia mi sie tez cos wydaje ze podali Ci wynik pierwszej bety bo to prawie niemozliwe zeby zupelnie sie nie zmienila. za 2/3 dni jak pojdziesz na wizyte to pewnie sie wiecej dowiesz, chociaz jak nie bedzie krwawienia to z doswiadczenia powiem, ze albo kaze czekac albo powtorzyc bete.

Hej dziewczyny, to napewno nie pomyłka, bo pierwszy byl dokladnie 60, 8 a teraz 61,4, tak w zaokrągleniu jest taki sam.
na razie @ nie nadeszła, troszke pobolewa mnie brzuch, ale tak delikatnie od kilku dni, więc to raczej nie na miesiączkę..
nie wiem sama co o tym myśleć, nadziei sobie już nie robie, ale chcialoby sie wiedziec na czym sie stoi..
Może faktycznie zrobie betę jeszcze w poniedziałek w innym laboratorium i pójde do lekarza, niech coś zadecyduje, albo da cos na wywolanie okresu..
Żeby nie było mi smutno aż tak bardzo powtarzam sobie, że jak nie tym razem to następnym sie uda i już ;-)
w końcu bezproblemowo donosiłam dwie poprzednie ciąże, w tym jedną bliźniaczą ..
Pozdrawiam Was cieplutko

Hey, u mnie bez zmian, dalej wymiotuje i ciemno przed oczami się robi :( zastanawiam się tylko ile jeszcze?

Dom wygląda jak po przejściu tornada, chciałbym bardzo go ogarnąć, ale siły mi brak. Patrzeć juz nie mogę na ten bałagan... Do kuchni wchodzę gdy muszę. Dobrze ze zmywarka jest bo inaczej utonelibysmy w starcie niepozmywanych naczyń... Aż mi momentami wstyd ze nie radze sobie z prowadzeniem domu... No ale chyba musze zacisnąć zeby i to przetrwać.
Jeszcze dziś nasz lokator wymyślił sobie pożegnanie, bo jutro zjeżdża do Polski i zaprosił parę osób na wódkę dziś wieczorem. Tymbardziej mnie to dobija... Goście w domu a tu taki nieogar. Kurde!

reklama
Basia mi sie troche nie podoba ta twoja beta bo albo powinna byc niższa i wtedy wiadomo ze ciaza obumarla przed badaniem pierwszym albo powinna byc wieksza ale nie wystarczajaco wieksza wtedybobumarla po badaniu pierwszym a ta urosla abe bardzo minimalnie ja bym sie bala jednak ze to poza maciczna. No wynik jest nietypowy

Do góry