reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Dzień dobry mamusie :)
Widzę ja dziś pierwsza się melduję, ale już od 4 nie śpię :confused:
Wczoraj z moich planów niewiele wyszło, zasnęłam przy 15str książki. Naczytałam się za wszystkie czasy hehe :p

Teraz zaraz tv włącze, jakieś wiadomości oglądne i pójdę śniadanko robić, a potem wielkie sprzątanie. A po południu jedziemy do brata mojego M :) miałobyć ognisko, ale dziś zbyt ładnie nie jest więc nie wiem co z tych planów wyjdzie..

No to tyle o sobie. Jak mamusie się czujecie? Dokuczliwe objawy 1 trym ustępują?

Pozdrawiam i udanej soboty życzę.
Dużo słonka dla was :***

Edit
Martwi mnie ta sytuacja na Ukrainie :(

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc :-) ja od 6 nie śpię...z resztą moja córeczka też. A co do objawów hmm nudności dalej są zgaga niestety też...i ten wzdety brzuch. Liczę że ustąpi to wszystko wcześniej niz za 4 tyg . Miłego dnia

Mi żadne objawy nie ustępują :-( głowa ciągle boli, mdłości są, ból pleców też.

Katka nie oglądam nawet wiadomości. O ile nie wiem co tam, jestem spokojniejsza

Witajcie, widzę , że nie tylko ja walczę z mdłościami.. nie wiem jak wy to w pracy wytrzymujecie? w poniedziałek idę i aż sie boję..

A u nas leje ... masakra.. szaro buro.:-(

Katka mam taką nadzieję, że ustąpią po 1 trym.. z córką jak byłam w ciąży nie wiedziałam co to mdłości..

Kasia - ustąpią na pewno :)
Ja znów bardziej z mdłościami męczyłam się w ciąży z Nikolą. A teraz to tylko troszkę pomdliło. Za to jestem mocno wzdęta, mam zaparcia i spać po nocy nie mogę, a łażenie na siku co 10minut na pewno mi w niczym nie pomaga :confused: :p
To sobie pomarudziłam...

Witam, jestem Kasia z Warszawy, 3 lata po ślubie, 1,5 roczna Jula i termin coś koło 8 maja wychodzi tym razem, ale jedynie jestem po teście, do lekarza idę dopiero we wtorek, a usg jeszcze nie wiem na kiedy mi zleci, więc umieram z ciekawości

Kasiulec2 witam Cie serdecznie i wszystkie pozostale mamusie :-)

U nas pogoda straszna leje i burza taka ze wszystkim narywa.
Nic sie nie chce, pogoda zdecydowanie do spania a ja musze sie troche ogarnac, zabrac za siebie, wyjsc przynajmniej do sklepu po jakies zakupy a narazie jestem nieprzytomna :-p

wczoraj wieczorem mialam taki dziwny bol w dole brzucha, nie moge go opisac, cos jak kopniaki ale przeciez wiadomo ze to nie to. I tak pobolalo przestalo i znow pobolalo i przestalo i tak pare razy w przeciagu kilku godzin i ucichlo. Miala tak ktoras? Co to moglo byc? Jakies skurcze czy co?

Dodam ze to tylko po lewej stronie brzucha mi sie tak robilo.

Ostatnia edycja:
widze ze o zebach rozmawiacie. mi zaczela rosnac osemka (az sie dentystka ze mnie smiala ze tak pozno) i strasznie mnie bolalo wczoraj. jakby objawy ciazy byly niewystarczajace :-p

Katka
pochwal sie probna fryzura!

Lisica a Ty znowu zmienilas avatar! a ja sie za kazdym razem zastanawiam co to za nowa osoba ;-)

auralka ja to wlasnie nic smazonego! a najlepiej wchodza mi zupy i jak przeczytalam o Twoim kotlecie to az mi sie niedobrze zrobilo :-D ale akurat tak samo jak Ty duzo pije i tez mam czesto ochote na sok pomaranczowy. a dlaczego to zle? bo ja nie slyszalam.

engacka straszne ze takie nieudane to USG :-( a jak ta gin powiedziala ze widzi serduszko to Ty na ekranie nie widzialas migajacej kropeczki?

basia mi sie tez cos wydaje ze podali Ci wynik pierwszej bety bo to prawie niemozliwe zeby zupelnie sie nie zmienila. za 2/3 dni jak pojdziesz na wizyte to pewnie sie wiecej dowiesz, chociaz jak nie bedzie krwawienia to z doswiadczenia powiem, ze albo kaze czekac albo powtorzyc bete.

Monika te wszystkie dziwne bole narazie to pewnie od rozciaganie sie macicy.

witam nowe majowki!

reklama
To może auralka rozwadniaj z mineralna pół na pół.
Boshe jakie ja mam zachcianki sama się ich boje aż.maz z synkiem ruszają zaraz na zakupy ja coś poczytam

Do góry