reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

A mnie smutki dopadaja. Jakaś tama czuje się nieszczęśliwa nie wiedzieć czemu.maz mnie kocha syn cudowny szef super zareagował a ja rycze

reklama
Negacja głupi babsztyl. Ja bym się do niej przeszła co ci szkodzi i powiedziała ze konkretnie ma powiedzieć co z dzieckiem bo nic nie rozumiesz a jak nie zglosisz ja do izby lekarskiej i ma kasę oddac

Szkoda mojego czasu i nerwów, probowałam się dowiedzieć na wizycie to nalegała i naciągała na wizytę za 2 tygodnie. Nie bede znowu jechała prawie 100km w jedną stronę, bo to i tak nic nie da.. :(

Basieńko, idź do lekarza. Tak będzie najlepiej. Ja jednak trzymam kciuki by był to błąd pomiaru jakiegoś niekompetentnego analityka!

reklama
Basia a to na pewno nie ten sam wynik? Jeżeli się nie rozwija a jest 61 czyli jakby ciążowo to nie czekaj na okres bo to może być pozamaciczna. Podejdz na izbę najlepiej zrobią ci betę na cito.

Do góry