reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Hej dziewczyny. Jak wczoraj pisałam BETA ładna, dziś miałam wizyte u gina... i jest pęcherzyk i ciałko żółte :)
Wg usg ciąża jest tydzień młodsza, ale lekarz powiedział, że nie mam się tym sugerować, bo rzeczywisty rozmiar powie mi dopiero, jak będzie biło serduszko :)

W pracy też już wiedzą, dostałam zaświadczenie od gina :) Przyjęli ok. Teraz czekam na wizytę za 2 tygodnie ;) Jak będzie serduszko to chyba idę na pełne zwolnienie, bo pracuje w ten sposób, że dużo dźwigam :)

Także wszystko ok :)

Jeśli chodzi o samopoczucie też jest ok, poza bolącymi piersiami :)

Coraz częściej sięgam po ogórki kiszone :)

reklama
Engancka kurczę co za baba , współczuję ale wiesz przynajmniej wiesz ze jesteś w ciaży a pęcherzyk jest tam gdzie powinien to też dużo :)
Czuje wszystko dobrze
Teraz sie nie denerwuj

A ja dzis walczę z ta moja kanapą , No nie wiem co sie stało ze ma taki zapach
Obsypalam proszkiem wcieralam potem pi 30 min odkurzylam położyłam wyprane mokre koce ale nadal czuje ten zapach
Nikt nic z nią nie robił poprostu nagle pojawił sie smród
Juz sie zastanawiam czy mi tam jakiś karaluch nie wlazł i nie został zgnieciony bo one jak sie je zgniecie to strasznie śmierdzą a wiadomo tu jest ciepło wiec zawsze drzwi okna sa pootwierane może jakiś tam sie schował hmmm
ImageUploadedByForum BabyBoom1411146536.013718.jpg

Za moment przyjedzie mąż i mi pomoże bo mi juz brak siły na nią
Masakra i na wymioty mi sie aż zbiera blllee

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1411146536.013718.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411146536.013718.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 38
Co do znieczulenia to są podzielone opinie zarówno dentystów jak i ginekologów ja niecałe 2 tygodnie temu trafiłam z ropieniem do dentysty i okazało się że do tego jest do wyrwania ząb i mój dentysta i ginekolog odradził mi znieczulenie więc dentysta tylko ropień wyczyścił i jakoś dało się wytrzymać ten chwilowy ból i na usuniecie mam się zgłosić jak minie 1 trymestr i wtedy będzie mnie mógł już znieczulić tak mi powiedział jak na razie mam spokój bo ropień był wyczyszczony więc ząbek też się nie odzywa .

Monika27zde dzięki za wsparcie :* :)
Już się nie dziwię dlaczego ma jako jedyna ginekolog w tej przychodni tyle wolnych terminów ;) inni mają wolne dopiero kd października, ona jedyna miała na teraz.. :(

witajcie dziewczyny, nie mam niestety dobrych wiadomości, moja beta ani nie wzrosła ani nie spadła, teraz tylko nie wiem co mam robić, czekać czy iść do ginekologa...?
:-(

Engacka głupi babsztyl. Ja bym się do niej przeszła co ci szkodzi i powiedziała ze konkretnie ma powiedzieć co z dzieckiem bo nic nie rozumiesz a jak nie zglosisz ja do izby lekarskiej i ma kasę oddac

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry