reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Po obiedzie mnie tak zmulilo ze musialam isc sie polozyc i niedawno wstalam :-p

Zrobilam pysznego koktajla truskawkowego i wypilam z najwieksza ochota :-D

Asiaf jak widac ja tez mam takiego straszliwego lenia, normalnie masakra czasami.
Trzymam kciuki zeby zab jednak nie zaczol mocno bolec &&&

AnnaMaria jestem dobrej mysli ze te mdlosci u Ciebie juz odpuszcza na zawsze, u mnie jak narazie ich nie ma i niech tak zostanie bo jeszcze dwa tygodnie temu to mialam sajgon.
Nie martw sie wizyta wszystko bedzie dobrze ja juz trzymam kciuki &&&&&

Ja mam termin 29.09 to dopiero bedzie stres :sorry2:

reklama
Dziewczyny, właśnie wracam z usg i trafiłam chyba na niekompetentną ginekolog albo naciągaczkę. Na początku badania usg stwierdziła, że jest serduszko bla bla, ze 5 tydzien i 4 dzień ciąży (podejrzane trochę dla mnie, no ale ok), a potem nagle stwierdziła że ciąża bardzo młoda i że serca jeszcze nie widzi! Zapytałam dlaczego wcześniej twierdziła że widzi to nie pptrafiła odpowiedzieć. Naciągała mnie na kolejną wizytę za 2 tyg, ale kolejnych 100funtów na pewno jej nie zostawię. Kurcze, wiem tyle co wiedziałam wcześniej - że jestem w ciąży. Więcej nic. Jestem załamana.

Narazie nie mogę, wydałam na dzisiejszą wizytę ostatnie wolne pieniądze. Ten miesiąc jest jakiś pechowy, same niespodziewane wydatki :( a najbliższe usg u położnej dopiero w 12tc... :( :( :(
Dodatkowo dzisiaj rano mnie bolał sttasznie krzyż i podbrzusze, ale nie krwawiłam. Z tych nerwów na tą ginekolog nawet o tym nie powiedziałam, ech.

Ostatnia edycja:
Engacka współczuję...ale napewno będzie wszystko oki. Ja jak byłam w 5 tyg to nic oprócz pęcherzyka ciążowego i zoltkowego nie było widać dopiero wczoraj w 7 tyg zobaczyłam serduszko moje kochane

Jeszcze zrobiła zdjęcia z tego usg, założyła mi kartę ciąży mimo że nie powiedziałam nic że chcę u niej tę ciążę prowadzić. Zapytałam czy dostanę zdjęcie z dzisiaj, a ta że nie dopiero na następnej wizycie jak będzie serduszko.zapłaciłam tyle pieniędzy a nawet zdjęcia usg nie chciała dać. Juź.nie miałam siły się kłócić, byłam dodatkowo z dzieckiem, chciałam jak najszybciej stamtąd wyjść.
I ten tekst do mnie pełen pogardy, że bardzo młodziutka jestem. Mam 23 lata, nie 17.
Co za żenująca wizyta, jestem wściekla :(

Monika i jak tam sie dzisiaj czujesz? dzwonilas do lekarza?

Niesmiala gratuluje pieknej bety!

Czarnulka Ty to biedna masz przejscia. oby Ci w koncu przeszlo bo sie zameczysz biedna.

co do spania to u mnie nowy objaw sie chyba pojawil. chodze spac wczesniej niz zwykle (kolo 23) i do rana nie wytrzymuje bez siusiania wiec wczesnie sie budze a potem juz nie moge zasnac. chyba organizm sie przyzwyczaja juz, bo przeciez z dzieckiem nie bedzie spania do poludnia ;-)

Dziękuję ;)

Engacka nie denerwuj sie taka wredna babą, szkoda nerwow, ja sie zastanawiam jak taki ktos moze byc tak niekompetentny i nieodpowiedzialny a do tego tak nie mily...
Badz dobrej mysli, wszystko bedzie dobrze Kochana &&&&

reklama
Do góry