reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

reklama
Irenka78, Asiula24, Alevandra, Kokardkaa Czarnulka witajcie
Miło że jest nas coraz więcej.

Co do wieku to ja 1 stycznia skończę 32 lata. Synka urodziłam w wieku 23 lat i z perspektywy czasu myślę ze to był dobry czas.
Ja dziś w ncy też wstawałam co chwila do ubikacji na siku i przy tym odczuwałam lekki ból podbrzusza.

Klara, u mnie ból w podbrzuszu tylko wtedy gdy mam pełen pęcherz...
i nocne spacery do łazienki dziś też zaczęłam.

Najbardziej denerwujące jest to, że od wczoraj każde jedzenie mnie wzdyma i czuje się jakbym balon połknęła.. Nawet moje ulubione jeansy zaczęły mnie piłować w brzuch... I już guzika nie dopinam.

Zastanawiam się czy u mnie przypadkiem bliźniąt nie ma... W końcu w bliskiej rodzinie 3 pary bliźniąt są...

Ja się bliźniąt raczej nie spodziewam. Ni w mojej rodzinie ni w p.małża rodzinie przypadków takich nie było :)

Czarnulka ja też mam wzdęcia :confused:
I jakieś takie nie wiem drętwe pachwiny...
No nie wiem jak to opisać :)

KA_tka u mnie mama miała bliźnięta, siostra ojca i brat cioteczny też.... Więc kto wie ;)

Hi 5 z tymi wzdęciami ;) a w pachwinach to mnie często ciągnie ;)

Ale miałam stron do nadrobienia :) a i tak nic nie pamiętam :p

Ja mam aktualnie 24 lata. Córcię urodziłam w wieku 21 i myślę że 4 lata różnicy między dzieciaczkami jest jak najbardziej dobrym czasem :)

Dzisiaj zrobiłam 2 kolejne testy i kreski są super widoczne :)

Co do wizyty to jednak ja będę pierwsza :) Mam 2 września. Ale wątpię że coś będzie widać. Musi to być naprawdę dobry sprzęt a w naszej przychodni super sprzętu nie mają. Ale pęcherzyk powinno być widać. Jak byłam w ciąży z Oliwią to dokładnie w pierwszym dniu 6 tygodnia wyło widać pęcherzyk i małą kropeczkę wielkości 2 mm. A sprzęt był dość stary. Znowu jak miałam badania na całkiem nowym i nowoczesnym sprzęcie w 8 tygodni to zdjęcie było bardzo przejrzyste. Widać było każdą bruzdę a Oliwia miała tylko 2 cm :)

reklama
Do góry