reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
O kurcze ja myślałam ze te wzdęcia to normalka bo ja mam je po każdym posiłku. Ale mnie nastraszyliście tymi bliźniakami, u mojego męża rodzeństwo to parka.

Klara spokojnie! to tylko ja sobie uwidziałam, ze to bliźnieta:-) Szybko miałam pierwsze symptomy ciaży i szybko test był pozytywny, no i teraz tak jakoś mi te bliżnięta po głowie chodzą

hej coraz nas tu wiecej:)
ja mialam tez bete (ale to 5 dni przed @) 25,45 a za 2 dni 78,72 ... okolo 305 procent wzrosla... tez nie moge sie doczekac wizyty 15 wrzesnia...

ja tam rzeczywiscie latam siku czesciej:) ale nie mam mdlosci - czy to dobrze? czy sie martwic, a moze jeszcze za wczesnie?? kreseczki u mnie coraz bardziej tluste:)

AnnaMaria89, mdłości to rzecz indywidualna ;) przychodzą kiedy chcą i robią z nami też co chcą ;) JA delikatne już miewam, które po śniadanie mijają więc nie ma reguły :)
A może będziesz tą szczęściarą bez mdłości? :) Tego Ci życzę:tak:

Właśnie się złamałam i zamówiłam sobie leginsy ciążowe... bo przez te moje wzdęcia przestaje się mieścić w normalne spodnie i lada chwila nie będę miała w czym do pracy chodzić :no:

Asiula to Twoja wizyta już tuż, tuż ;)

Czarnulka, Matik czyli mówicie że u Was szansa na bliźniaki jest realna? Chyba umarłabym z ciekawości hehe U mnie nie ma przypadku bliźniaków w rodzinie ani w rodzinie mojego męża więc szanse raczej znikome.

AnnaMaria tak jak Czarnulka pisze mdłościto sprawa bardzo indywidualna, ja też nie mam i wcale mnie to nie martwi ;) poprzednią ciążę też nie miałam i tego również Wam i sobie życzę teraz ;)

Ja z Nikolą wymiotowałam dalej niz widziałam tak do 9/10tyg, a tu narazie nic i też troszkę się martwię :)

Ale każda ciąża jest inna więc myślę, że dobrze będzie.

Jeja jutro mam ciężki dzień rano przedszkole i rozpoczęcie roku, potem krawcowa i jeszcze do cukierni skoczyć z tymi ciastami sprawę załatwić... Czuję, że padnę na cycki jak do domu wrócę :p

Takiej jakiejś werwy mi brak :confused::rolleyes:

Spokojnej nocy! :*

reklama
Kokardkaa, a no szansa jest... I od wczoraj, aż mnie skręca z ciekawości... Tak mi te bliźniaki się tłuką po głowie i przestać myśleć o tym nie potrafię :-D

Do góry