reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Mhm :tak: Kilka dni temu koleżanka podesłała mi moją ulubioną Tiffany Rothe na YouTube - okazało się, że dziewczyna też jest w ciąży i nagrała ćwiczenia dla ciężarnych :-) Wrzucę tu link, gdy wrócę do domu, chyba że wcześniej znajdziecie ;-) Pod "Tiffany Rothe pregnancy" jest :tak:

reklama
O to superowo, nie mogę patrzeć już na mój cellulit w lustrze, brrr.Bede zobowiązana droga kolezanko:-)

Dobra,znalazłam. A powiedz jeszcze jak długo dajesz radę ćwiczyć, jak często? Nie chciałabym przesadzić, a z drugiej strony taki 10 min trening to chyba mało,nie?

Ostatnia edycja:
ktos tam pytal o wyjazd do pl, Monika Mroczek...:-D?

ja lece 17 do Krakowa, dzien we wroclawiu a na drugi dzien jedziemy z Marysia do Gorzowa, a wlasciwie najpierw do Slubic, a pozniej do Gorzowa, ze Slubic nas S odbierze 22, bo dopiero dojedzie, na szczescie autem , bo mnie telepie jak mam jechac autobusem 20 kmn godzine, brrrrrrrrrrrrrrrrr:oo: sie dupsko do odbrobytu przyzwyczailo :-D a musimy dotrzec na 23 do mojego brata w Gorzowie, bo tam bedziemy robic Marianowi urodziny, bo ona bez swojej cztery miesiace starszej kuzynki to oddychac nie umie i urodziny bez Agaty to urodziny stracone..

no i tam zostajemy na swieta

Limoni, pierniki, ale mi ochoty narobilas, a ja siedze i ptasie mleczko pociskam, bo mi wczoraj moj brat dostarczyl:-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny czuje się jakby miała gorączkę ale mierzyłam i wszystko w normie... Rano miałam katar i chrype, teraz tylko czuje się mega rozbita... wziełam paracetamol i leże...

George, codziennie albo co drugi dzień, zależy jak z czasem i siłami. Jedną, albo dwie serie, z tego samego względu. W ciąży źle toleruję wysiłek, bardzo szybko strasznie się męczę i doprowadza mnie to do szału, bo przyzwyczajona byłam do codziennych, intensywnych ćwiczeń :-(

To bede próbować.Co prawda chodzenie po schodach już mnie wykancza,ale chce być w miarę dobrej formie. Ostatnio kupowalam ciuchy ciazowe po babeczce jednej.Wchodzę do niej, widzę dość wysoka, prawie zgrabna babka z PŁASKIM brzuchem i dwóch chłopców ok. 5-6 lat.No i my tam gadu gadu, a ona mi na to,ze ma 3 miesięczna córeczkę.Pytam skąd ma już płaski brzuch, a ona,ze cała ciążę plywala.Tak mi sie szkoda zrobiło,ze teraz, kiedy już lepiej sie czuje fizycznie, akurat zaczęła sie 'zima'.

Kaja, niniejszym pragnę Cię powiadomić,ze Twój komentarz o ptasim mleczku spowodował u mnie slinotok oraz siegnelam po m&sy, które nie umywaja siedo ptasiego, ale przynajmńiej nie cierpię już tak bardzo.

Semba, witaminka c i ciepłe łóżeczko!

484321_309568019149433_332058330_n.jpg
Wysylam wam moja zime ,to bylo o9.00 rano i padalo przez caly dzien :tak:.

Czytalam cos o wyjazdach do pl ,,ja tez niestety nie jade mamy 800 km i nie mam checi stac na drogach godzinami ...ale oczywiscie jak by bylo blisko to napewno .....z kasa tez nie super bo przeciez musze patrzec na wyprawke ...itp.:tak:
sembo-ja tez sprawdzalam dzis temperature mam uczucie ze ja mam ,a jej brak 36.9

reklama
Dzieki ciutrus, wlasnie znalazlam na Youtube te cwiczonka, napewno tez w domku sobie pocwicze.

Co do slodkiego ja nie moge pztrzec na czekolade mam po niej taka zgage ze nawet kawalek wystarczy ze potem sie mecze, w sumie to nawet dobrze przynajmniej nie wcinam slodyczy :-D:-D, a maz przyniusl z pracy paczke mikolajkowa ze slodkosciami, oczywiscie pewnie zje sam, bo ja za wiele nie rusze, malej tez nie dajemy, no chyba ze beda lezec w szafie przez pol roku :-D

Do góry