reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Nia my jedziemy po swietach.Bo swieta z moja mama zaraz po swietach do Pl.Dla mnie rodzinnie jest w Niemczech i to juz 10 lat.Jeszcze spedzalismy pare razy z malzonka rodzina.Ale wiadomo,ze dla mnie lepiej z mama bo my same cale zycie bylysmy :tak:

Oczywiscie wiem,ze plec nie jest az do porodu na 100% ale moj gin powiedzial,ze wie co mowi.Nastepnym razem bedzie chlopak.Mowie,ze i owszem jak po przejsciu tej ciazy uda mi sie meza na jeszcze jedna namowic...:baffled: Na co doktor stwierdzil,ze on probowal 4 razy.I teraz ma 5 bab w domu :-D I na okreslaniu plci sie zna.W sumie moge podejrzewac,ze teraz wszedzie baby widzi hehehehe....

My mamy szaro-czarnego kocura.To jest zdecydowanie kocur nie kocurek :-) w dodatku raczej niepoblazliwy dla gosci.Szczegolnym rodzajem awersji obdarzyl mojego ojczyma.Jeszcze w Pl jak nas odwiedzal to zakradal sie do jego walizki,w ktorej urzadzal sobie kuwete.I byla to czysta zlosliwosc...Ale trzeba pzyznac,ze facet sobie zasluzyl!Wzial go za wszarz jak byl malutki,wyrzucil z pokoju(doslownie) i zamknal drzwi.:wściekła/y: Syczy na niego zawsze jak go widzi a ten siedzi u nas sztywno bo sie go obawia.:-) Za to moja mame kocha.Mam wrazenie,ze za kazdy razem jak zostaje pod jej opieka przybywa mu kilogram...

Marja trzymaj sie zdrowo!Kurcze co dzisiaj z tymi lekarzami?!Wsciekli sie?Zmowili?Wiadro pomyj na nich wylalysmy a im dalej malo i kolejni dolaczaja..

generalnie odkad mamy Nielsa dla mnie tez rodzinnie jest w de, choc w tym roku narzekac nie moge bo w pierwszy dzien swiat jedziemy do hannoveru do mojej siostry a w drugi moja druga siostra z pl do nas przyjezdza, tylko mi smutno, ze moi rodzice wnukow nie zobacza bo z sis w de siedzimy i ze tak troche sami beda... no ale w wigilie jada do mojej sis w wawie, a chca w pl swieta spedzac gdyz ich rodzice moi dziadkowie tez zyja i wiadomo ze oni chca tez byc ze swoimi rodzicami, ach skomplikowane to gdy sie mieszka w dwoch krajach...

biedroneczka- ja tez po czekoladzie mam mega zgage choc czasem mnie do niej ciagnie i sie skusze wtedy mlekem popijam :)

Marja- dobrze ze z dzieckiem wszystko dobrze, oszczedzaj sie

reklama
nie masz zadnego sprayu?
wiecie co, na jakims blogu, w reklamach widzialam aspirator, ktory sie normalnie do odkurzacza podlacza, toz to dziecku mozg wyssac moze:szok:

A ja padam po pracy,po zakupach,po calym tygodniu...

Ale jutro tez pieke pierniczki bo S to ciasteczkowy potwor moj i z ostatnich wypiekow zostala moze 1/3... i bede tez dekorowac:.) Nawet pojemnik zakupilam dzis zeby potem w niego wlozyc i wstazke czerwona zawiazac... mamie zawioze pierniki malowane:)

Tymczasem spadam spac....

Witajcie!

Jestem dziś zmęczona, ale zatęskniłam za Wami i postanowiłam wejść. Po pracy oglądanie samochodu, po oglądaniu zakupy na wielką imprezę, a po zakupach troszkę podszykowałam jedzonka na jutro, bo jutro właśnie wyprawiamy nasze wspolne urodziny dla znajomych.

Zapominajka Peogueta 407 kombi peugeot2d.jpg

W weekend mamy się rozmówić z mężem i podjąć decyzję.

Co do cycków: wchodzi wczoraj mąż do łazienki, a ja leże w wannie, gada coś gada, w pewnym momencie cisza, przekrzywia głowę i mówi: ale Ci cycki urosły :D Ogólnie mam małe więc się cieszę każdym wzrostem :-D

Mdła gratuluję córci, ciekawe jak u mnie z tym przeczuciem będzie.

Marja wypoczywaj dużo.

Rysia
ja na każdej wizycie mam fotel plus usg, w prawdzie usg tylko tak żeby sprawdzić serduszko i czy wsio ok. Wieksze ugs to 3 razy w ciąży przewidziane.

Co do słodkiego to ja zdecydowanie w ciąży wole słone, czakoladę czasami w małych ilościach.

Nie wiem czy zdołam do Was zajrzeć w weekend, więc w razie czego życzę miłego wypoczywania.

hej hej...
Brrrrr!!! Grzeje sie przy kawie i czekam na powro męza z pracy.Zaliczyłam poranny spacer z psem. A tam -17:/ . Dobrze ,ze chociaz pieknie i biało.
Nawet nie probuje nadrobic,bo musialabym zasiasc tu na długie godziny a czas to cos co osatnio przecieka mi miedzy palcami. Ostatni tydzień jakby mi z zycia wyciągneli:szok: W koncu swieta sie zblizaja,poza tym dzisiaj koncowy etap remontu i meblowania kuchni. W koncu nowe szafki zawisna.wiec bede miala kolejna dawke roboty.

Poza tym u nas dobrze.O dziwo zdrowa jestem co u mnie zima jest wrecz niespotykane. Młody kopie na calego. Sa dni ze daje o sobie znac co chwile. A wieczory to juz wogole naleza do niego:D

mam nadzieje ze tu u nas wszystko ok:D

reklama
Rany, u nas -17 stopni i ani drgnie w górę, chociaż słońce świeci:baffled:

nie masz zadnego sprayu?
wiecie co, na jakims blogu, w reklamach widzialam aspirator, ktory sie normalnie do odkurzacza podlacza, toz to dziecku mozg wyssac moze:szok:
Mam ten aspirator, nazywa się Katarek i jest świetny. Już kiedyś była o tym mowa - system rurek wytwarza próżnię i żadnego mózgu nie wyssie:-p Jest delikatny:tak:

aniaczek - ja dziś wstaję na siku w nocy, a cycki mnie "cisną", patrzę, a tu chyba z rozmiar większe:szok:

Do góry