Nia
Fanka BB :)
Nia my jedziemy po swietach.Bo swieta z moja mama zaraz po swietach do Pl.Dla mnie rodzinnie jest w Niemczech i to juz 10 lat.Jeszcze spedzalismy pare razy z malzonka rodzina.Ale wiadomo,ze dla mnie lepiej z mama bo my same cale zycie bylysmy
Oczywiscie wiem,ze plec nie jest az do porodu na 100% ale moj gin powiedzial,ze wie co mowi.Nastepnym razem bedzie chlopak.Mowie,ze i owszem jak po przejsciu tej ciazy uda mi sie meza na jeszcze jedna namowic... Na co doktor stwierdzil,ze on probowal 4 razy.I teraz ma 5 bab w domu I na okreslaniu plci sie zna.W sumie moge podejrzewac,ze teraz wszedzie baby widzi hehehehe....
My mamy szaro-czarnego kocura.To jest zdecydowanie kocur nie kocurek :-) w dodatku raczej niepoblazliwy dla gosci.Szczegolnym rodzajem awersji obdarzyl mojego ojczyma.Jeszcze w Pl jak nas odwiedzal to zakradal sie do jego walizki,w ktorej urzadzal sobie kuwete.I byla to czysta zlosliwosc...Ale trzeba pzyznac,ze facet sobie zasluzyl!Wzial go za wszarz jak byl malutki,wyrzucil z pokoju(doslownie) i zamknal drzwi. Syczy na niego zawsze jak go widzi a ten siedzi u nas sztywno bo sie go obawia.:-) Za to moja mame kocha.Mam wrazenie,ze za kazdy razem jak zostaje pod jej opieka przybywa mu kilogram...
Marja trzymaj sie zdrowo!Kurcze co dzisiaj z tymi lekarzami?!Wsciekli sie?Zmowili?Wiadro pomyj na nich wylalysmy a im dalej malo i kolejni dolaczaja..
generalnie odkad mamy Nielsa dla mnie tez rodzinnie jest w de, choc w tym roku narzekac nie moge bo w pierwszy dzien swiat jedziemy do hannoveru do mojej siostry a w drugi moja druga siostra z pl do nas przyjezdza, tylko mi smutno, ze moi rodzice wnukow nie zobacza bo z sis w de siedzimy i ze tak troche sami beda... no ale w wigilie jada do mojej sis w wawie, a chca w pl swieta spedzac gdyz ich rodzice moi dziadkowie tez zyja i wiadomo ze oni chca tez byc ze swoimi rodzicami, ach skomplikowane to gdy sie mieszka w dwoch krajach...
biedroneczka- ja tez po czekoladzie mam mega zgage choc czasem mnie do niej ciagnie i sie skusze wtedy mlekem popijam
Marja- dobrze ze z dzieckiem wszystko dobrze, oszczedzaj sie