reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Mhm :tak: Kilka dni temu koleżanka podesłała mi moją ulubioną Tiffany Rothe na YouTube - okazało się, że dziewczyna też jest w ciąży i nagrała ćwiczenia dla ciężarnych :-) Wrzucę tu link, gdy wrócę do domu, chyba że wcześniej znajdziecie ;-) Pod "Tiffany Rothe pregnancy" jest :tak:

reklama
O to superowo, nie mogę patrzeć już na mój cellulit w lustrze, brrr.Bede zobowiązana droga kolezanko:-)

Dobra,znalazłam. A powiedz jeszcze jak długo dajesz radę ćwiczyć, jak często? Nie chciałabym przesadzić, a z drugiej strony taki 10 min trening to chyba mało,nie?

Ostatnia edycja:
ktos tam pytal o wyjazd do pl, Monika Mroczek...:-D?

ja lece 17 do Krakowa, dzien we wroclawiu a na drugi dzien jedziemy z Marysia do Gorzowa, a wlasciwie najpierw do Slubic, a pozniej do Gorzowa, ze Slubic nas S odbierze 22, bo dopiero dojedzie, na szczescie autem , bo mnie telepie jak mam jechac autobusem 20 kmn godzine, brrrrrrrrrrrrrrrrr:oo: sie dupsko do odbrobytu przyzwyczailo :-D a musimy dotrzec na 23 do mojego brata w Gorzowie, bo tam bedziemy robic Marianowi urodziny, bo ona bez swojej cztery miesiace starszej kuzynki to oddychac nie umie i urodziny bez Agaty to urodziny stracone..

no i tam zostajemy na swieta

Limoni, pierniki, ale mi ochoty narobilas, a ja siedze i ptasie mleczko pociskam, bo mi wczoraj moj brat dostarczyl:-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny czuje się jakby miała gorączkę ale mierzyłam i wszystko w normie... Rano miałam katar i chrype, teraz tylko czuje się mega rozbita... wziełam paracetamol i leże...

George, codziennie albo co drugi dzień, zależy jak z czasem i siłami. Jedną, albo dwie serie, z tego samego względu. W ciąży źle toleruję wysiłek, bardzo szybko strasznie się męczę i doprowadza mnie to do szału, bo przyzwyczajona byłam do codziennych, intensywnych ćwiczeń :-(

To bede próbować.Co prawda chodzenie po schodach już mnie wykancza,ale chce być w miarę dobrej formie. Ostatnio kupowalam ciuchy ciazowe po babeczce jednej.Wchodzę do niej, widzę dość wysoka, prawie zgrabna babka z PŁASKIM brzuchem i dwóch chłopców ok. 5-6 lat.No i my tam gadu gadu, a ona mi na to,ze ma 3 miesięczna córeczkę.Pytam skąd ma już płaski brzuch, a ona,ze cała ciążę plywala.Tak mi sie szkoda zrobiło,ze teraz, kiedy już lepiej sie czuje fizycznie, akurat zaczęła sie 'zima'.

Kaja, niniejszym pragnę Cię powiadomić,ze Twój komentarz o ptasim mleczku spowodował u mnie slinotok oraz siegnelam po m&sy, które nie umywaja siedo ptasiego, ale przynajmńiej nie cierpię już tak bardzo.

Semba, witaminka c i ciepłe łóżeczko!

484321_309568019149433_332058330_n.jpg
Wysylam wam moja zime ,to bylo o9.00 rano i padalo przez caly dzien :tak:.

Czytalam cos o wyjazdach do pl ,,ja tez niestety nie jade mamy 800 km i nie mam checi stac na drogach godzinami ...ale oczywiscie jak by bylo blisko to napewno .....z kasa tez nie super bo przeciez musze patrzec na wyprawke ...itp.:tak:
sembo-ja tez sprawdzalam dzis temperature mam uczucie ze ja mam ,a jej brak 36.9

reklama
Dzieki ciutrus, wlasnie znalazlam na Youtube te cwiczonka, napewno tez w domku sobie pocwicze.

Co do slodkiego ja nie moge pztrzec na czekolade mam po niej taka zgage ze nawet kawalek wystarczy ze potem sie mecze, w sumie to nawet dobrze przynajmniej nie wcinam slodyczy :-D:-D, a maz przyniusl z pracy paczke mikolajkowa ze slodkosciami, oczywiscie pewnie zje sam, bo ja za wiele nie rusze, malej tez nie dajemy, no chyba ze beda lezec w szafie przez pol roku :-D

Do góry