reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Hej dziewczyny nie bylo mnie w czoraj bo bylam na urodzinach. À dzis z rana straszna wiadomosc mojej dobrej znajomej zmarla w nocy 4letnia wnuczka;( poprostu tragedia;( Kochana Roksanka
[*]

reklama
Tez witam sie z rana ,,:-)
Monika -Witam cie jako majowke bo tego nie zrobilam ;-),A co sie stalo? ..strasznie smutne ,chorowala ?:szok:
NoelleJa tez czuje z wiewczora ruchy z 2 godziny ...

Witajcie kochane;
Monika strasznie wiadomość :-(

Noelle pochwal się kuchnią jak skończycie :tak: My się chyba po świętach przymierzymy do czegoś w kuchni, bo się nie mieścimy :dry:

Ja szukam właśnie pomysłu na obiad, no i chciałabym pierniczków upiec, ale jeszcze nie wiem, czy się w sobie zbiorę.

Rany, u nas -17 stopni i ani drgnie w górę, chociaż słońce świeci:baffled:

Mam ten aspirator, nazywa się Katarek i jest świetny. Już kiedyś była o tym mowa - system rurek wytwarza próżnię i żadnego mózgu nie wyssie:-p Jest delikatny:tak:

aniaczek - ja dziś wstaję na siku w nocy, a cycki mnie "cisną", patrzę, a tu chyba z rozmiar większe:szok:

uffff, ulga:-)

Roksanka urodzila Sie z Wada serce miala Juz 2 operacje ta miala byc ostatnia, i wszystko bylo dobrze juz siedziala jadla, az tu nagle 2 tyg temu jej stan Sie pogorszyl i przestala oddychac reanimowali ja od tamtej pory byla nie przytomna, raz bylo lepiej raz gorzej a dzis w nocy zmarla;( nie da Sie tego odpisal brak slow;(

Też planuję piec pierniczki, chociaż aktualnie gotuję rosół (i oparzyłam sobie całe podniebienie i język, norma), bo dzwonił tata W., że się nie wyrobi z ugotowaniem dla mamy, żeby jej zawieźć do szpitala. K**wa, chciałam dzisiaj w końcu odpocząć, a robi się ze mnie służącą, więc oczywiście wyję od godziny.

Monika biedna malutka, aż przypomina mi się mój kochany chrześniak, który zmarł kilka lat temu, miał zaledwie rok i 2 miesiące. Też miał wadę serca i zespół Downa. Zmarł przy operacji, a raczej po niej, bo serduszko po prostu nie ruszyło. Najgorsze jest jak umierają dzieciaczki.

Citrus nie rycz, może to tylko dziś taka prośba i dadzą Ci spokój. Ciąża to jednak dziwny stan, ja miałam takiego płaczka wczoraj. Dziś nieco lepiej;)

Citrus a oni jej w szpitalu nie karmią?
Głowa do góry, na pewno nikt nie chciał, żebyś tak się poczuła...

Ja się nasprzątałam i muszę odsapnąć :sorry2: Moja kondycja uległa jakiemuś dziwnemu zakrzywieniu...

reklama
Do góry