reklama
sharpnowaja
Zaciekawiona BB
Noelle a od kiedy Ty mam mdłości. Bo tak się zastanawiam czy jak miałam te 3 dni to już mnie to ominie i wszystko jeszcze przede mną
Noelle1986
Fanka BB :)
sharpnowaja mi sie zaczely pod koniec 6 tygodnia. I mialam roznie . Jednego dnia byly ,potem nie. Na dobre zlapaly mnie w 7 tygodniu wraz zwymiotami:/ Teraz mialam 3 dni bez objawowo a od rana mdli mnie tak ze do kuchni wejsc nie moge:/
perelka86
citrus jesli by to bylo takie proste ech:-)
Dzieki dziewczyny za odpowiedz.
Ja chyba nie wytrzymam bez usg do 19 pazdziernika to jeszcze miesiaci chyba pojde tego 3 jak mam zapisane w karcie ciazy
Ps. tworzymy watek ze zdjeciami brzuszkow i wstawiamy tam nasze obecne?;-)
Dzieki dziewczyny za odpowiedz.
Ja chyba nie wytrzymam bez usg do 19 pazdziernika to jeszcze miesiaci chyba pojde tego 3 jak mam zapisane w karcie ciazy
Ps. tworzymy watek ze zdjeciami brzuszkow i wstawiamy tam nasze obecne?;-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
I serniczek bym zjadła...
-Lorelain-
sharpnowaja - może będziesz tą szczęściarą co przejdzie pierwszy trymestr bezobjawowo, bardzo Ci tego życze !
perelka - zrobisz jak uważasz, ale dla pocieszenia to też bym nie wytrzymała
perelka - zrobisz jak uważasz, ale dla pocieszenia to też bym nie wytrzymała
reklama
Zasnęłam i dopiero się obudziłam i jeszcze bym pospała...
zazdroszczę;-)
Dziewczyny czy to normalne ze objawy raz sa raz ich nie ma? mdlosci od czasu do czasu a piersi to tylko wieczorem bola jak sciagne stanik :-(
jak najbardziej, ja mam dni z mdłosciami i bez, dni z zaparciami i bez... najgorzej jest jak jestem głodna, ale nie chcę się utuczyć, wiec zabijam głoda wodą i owocami, no i niestety jeszcze colą, bo troche na nudnosci pomaga... stałą to mam tylko nadwrażliwosc na zapachy...
co do ciuchów - ja dla Zosi też niemal wszystko kupuję w ciucholandach i komisach, ewentualnie wyprzedaże jak potrzebuję coś "ekstra", w sensie na jakąś imprezę... mam parę już upatrzonych miejsc i odwiedzam jak potrzebuję coś kupić...
tak myslę, ze powoli cza swybrać moderatora i zalożyć wątek zamkniety (czy grupę), bo będziemy coraz więcej o sobie pisac, a po co "cały świat" ma czytać.... moze ktoś chetny na moda?
Podziel się: