reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Zapominajka! :-:)-:)-(
Też chcę serniczka... Ech, aleś narobiła teraz... :sorry:

A ile w Gdańsku jest fantastycznych ciuchów z używkami dziecięcymi... ojaaaa, taki olbrzymi rynek też, gdzie sprzedają ubrania zagraniczne. Jakie cuda! <3

reklama
Zapominajka! :-:)-:)-(
Też chcę serniczka... Ech, aleś narobiła teraz... :sorry:

A ile w Gdańsku jest fantastycznych ciuchów z używkami dziecięcymi... ojaaaa, taki olbrzymi rynek też, gdzie sprzedają ubrania zagraniczne. Jakie cuda! <3

:-D a ja kremówkę chcę!!!!

heh, Gdańsk... uwielbiam klimat .... morze zresztą też....

ooooooh też bym zjadła jakieś ciacho, ale serników to akurat nie lubię bo dla mnie ciasto z serem to nie ciasto :sorry::sorry::sorry: ... ja jak małe dzieci co najwyżej zjem udawany sernik z budyniu :-D:-D:-D

tak mi się przypomniała jeszcze jedna rzecz z wizyty...lekarz się mnie zapytał czy mam juz siarę a ja tak :szok: ... yyyyyy nie?.....a Wy dziewczyny już coś macie?:-p

-Lorelain- mi sie taka pseudo siara pojawila pare dni po owulacji. Wkrecilam sobie wtedy ze pewnie mam raka:szok:

Ja wczoraj zrobiłam karpatke. Dzisiaj na sama mysl o niej mnie mdli.

perelka86 zrob jak dasz rade:D Ja mialam kolejna wizyte na 4 to ja masochistycznie na 9 przesunelam:D A wątek mozemy zalozyc:D

ojej sernik. pycha!
ja siedze w pracy i zaraz tu będę spac.
jak jabym chciała mieszkać w Gdańsku. marzenie,
perełka ja też mam jakoś na początku października usg.

dziewczyny, będzie dobrze ze wszystkim.prawda?

zapomniajka- to wstawaj i rob serniczka dla wszystkich ja tez mam chetke:-):-):-):-D
Co do wybrania moderatora jestem za !
I zdjecia brzuszkow super temat bedzie na pozniej;-)

Noelle... buahahahahahahaha zabiłaś mnie. Umarłam na śmierć :-D

Lorelain, ja nic podobnego nie posiadam w swoich piersiowych zasobach :-p

Framama, będzie dobrze ze wszystkim.

Kora, w Gdańsku strasznie wieje i jest bardzo zimno, wcale nie tak fajnie :-D

Kinga28 no wiesz nie ktore dziewczyny juz maja co pokazac.

citrus
user-online.png
:-)

Fakt,moderator by sie przydal:)
Ja odliczam do 16,juz mam dosc! Spaaaaac!
Ja codzien o 5 do pracy wstje:/

A mdlosci poki co nie mam,w poprzednich ciazach tez nie mialam wiec moze taka moja uroda:)

reklama
Do góry