sharpnowaja No masz rację, ale fasolka mogła mieć jakiś błąd genetyczny, wadę rozwojową. Dlatego tak mogło się stać i dlatego tak napisałam. Różne są powody utraty maleństwa.
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Temat strat jest dla mnie do tej pory bolesny, rozdrapany i pewnie już taki zostanie. Miałam tego nie pisać, bo milczenie jest złotem, no ale klasycznie ...
Strata zawsze nią pozostanie. Mnie osobiście słowa pociechy typu: bo mogło mieć wady, być niepełnosprawne itp drażniły okrutnie.
Nie wiem co by moje dziecko musiało mieć lub czego nie mieć, żebym je mniej kochała i zaakceptowała jego brak.
W marcu bezpowrotnie u marł kawałek mojego serca i nie wiem, czy ktokolwiek/cokolwiek będzie w stanie go zapełnić...
Strata zawsze nią pozostanie. Mnie osobiście słowa pociechy typu: bo mogło mieć wady, być niepełnosprawne itp drażniły okrutnie.
Nie wiem co by moje dziecko musiało mieć lub czego nie mieć, żebym je mniej kochała i zaakceptowała jego brak.
W marcu bezpowrotnie u marł kawałek mojego serca i nie wiem, czy ktokolwiek/cokolwiek będzie w stanie go zapełnić...
Jutro termin @ i .... boję się...
To co, że dwa dni temu zobaczyłam bladą, ale widoczną drugą krechę.
Przecież jutro @ może przyjść jak zawsze. Wolę o tym na wet nie myśleć, bo poczułam się tu u siebie, a i suwaczek zrobiłam.
Zobaczymy, staram się nie myśleć.
To co, że dwa dni temu zobaczyłam bladą, ale widoczną drugą krechę.
Przecież jutro @ może przyjść jak zawsze. Wolę o tym na wet nie myśleć, bo poczułam się tu u siebie, a i suwaczek zrobiłam.
Zobaczymy, staram się nie myśleć.
-Lorelain-
Fanka BB :)
Hello
niestety tuńczyka w ciąży nie wolno bo ma rtęć, a szkoda bo ja mam straszną ochotę na tuńczyka, po prostu go uwielbiam w każdej postaci
- oj mogę śmiało powiedzieć że ja również zrobiłam się wybuchowa, generalnie mam skrajne emocje bo płakać też mi się szybko chce
Zapominajka - śliczna krewtka, a jaka już duuuuuża
Iwonka - na pewno nie będzie @ :-)
Mamolinka - Mati zakumał nocnik dopiero jak miał 2,5 ale z kupą długo miał wpadki
straaaaaaaaaasznie chce mi się spać i wymiotować ... od wczoraj mega wymiotuje po wszystkim zo zjem. Właśnie staram się utrzymać w sobie obiad, ale siedze tak
na nic nie mam siły ... a mąż sprząta kuwete i łazienke. Wczesniej ja zawsze byłam od łazienki, ale teraz tej chemii strasznej nie chce wdychać. Zresztą bym i tak pewnei rzygała w ramach tego sprzątania.
W spodnie ledwo się dopinam
Tak, mam dokładnie to samo zdanie! Dzięki Ci, o Zapominajko za te słowa otuchy
Dziewczyny zrobiły mi chęć na zupę turecką, więc sięgnęłam po zamrożony bulion i wyjęłam zieloną soczewicę. Dodam czosnek i cebulę, zagotuję też jednego lub dwa ziemniaki, żeby - gdy zblenduję zupę - była bardziej gęsta. A na drugie sałatka z tuńczykiem i jajkiem. Ultrapysznie!
niestety tuńczyka w ciąży nie wolno bo ma rtęć, a szkoda bo ja mam straszną ochotę na tuńczyka, po prostu go uwielbiam w każdej postaci
Zapominajka sliczna kruszynadobrze widoczna
mamolinka chetnie sie wcisne na kopytka dobra Zuzia jest z tym obsikiwaniem
citrus brawo za napisanie kawaleczka pracy
Ja dzisiaj na obiad robilam fasolke szparagowa z sadzonym jajkiem zjadlam troche tej fasolki (przeczytalam ze jest ona lekkostrawn a bylam przekonana ze ciezko ).
JA jestem strasznie ostatnio wybuchowa nie wiem jak to zachamowac moze jakies rady wszystko mnie wkurza ze pies mi wszedl z lapami mokrymi na wyro ze maz kupil chleb a juz byl masakra
- oj mogę śmiało powiedzieć że ja również zrobiłam się wybuchowa, generalnie mam skrajne emocje bo płakać też mi się szybko chce
Zapominajka - śliczna krewtka, a jaka już duuuuuża
Iwonka - na pewno nie będzie @ :-)
Mamolinka - Mati zakumał nocnik dopiero jak miał 2,5 ale z kupą długo miał wpadki
straaaaaaaaaasznie chce mi się spać i wymiotować ... od wczoraj mega wymiotuje po wszystkim zo zjem. Właśnie staram się utrzymać w sobie obiad, ale siedze tak
na nic nie mam siły ... a mąż sprząta kuwete i łazienke. Wczesniej ja zawsze byłam od łazienki, ale teraz tej chemii strasznej nie chce wdychać. Zresztą bym i tak pewnei rzygała w ramach tego sprzątania.
W spodnie ledwo się dopinam
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Lorelain bądź dzielna! Za kilka tygodni przejdzie.
A w spodnie i ja się nie dopinam. Myślę, że w sobotę będę musiała ciążowe z szafy wyjąć, bo co mi pozostaje?
A w spodnie i ja się nie dopinam. Myślę, że w sobotę będę musiała ciążowe z szafy wyjąć, bo co mi pozostaje?
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nooo kupa w końcu to całej ludzkości dotyczy
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Perełko zazdroszczę. Pewnie za jakiś czas brzuszek ci też wyskoczy
reklama
Podziel się: