reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Cześć dziewczyny , widzę ,że tematy kariery zawodowej , powiem szczerze ,że też miałabym dylemat Ewcia ,musisz zdecydować co jest dla ciebie ważniejsze i co daje więcej korzyści na dłuższa metę pamiętaj "Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko".
Mi również brakuję rozwoju zawodowego siedzę już tak długo w domu czasem mam już dość tej monotonii ,dlatego postanowiłam z m ,że otwieram w przyszłym roku działalność gospodarcza a niunia pewnie z babcia będzie .

Camel - życzę dużo zdrówka dla Jasia :).

reklama
Camel zdrówka życzę.

Oj ja też dwa razy wyciągnęłam Filipa z fotelika, ale M. katowałam, żeby ostrożnie jechał. Wyrzuty sumienia są.

U mnie z pracą z jednej strony łatwo, a z drugiej tak nie bardzo. Nasza własna firma, mogę nie wracać i robić to co robię w domu, albo jeździć z dzieckiem, a z drugiej strony to jest zakład produkcyjny, miejsce nie dla matki z dzieckiem, musiałabym sobie tam biuro zorganizować, a nie taka prowizorka jak teraz.
No, ale tutaj nie ma aż tak trudnych decyzji. Ja sobie jakąś pracę zorganizuję, a firma i tak działa i zyski przynosi.

Evi pochwal sie co zamierzasz założyć, odważna dziewczyno, :) pewnie coś ekologicznego :) Camel to straszne , ze musisz robić coś czego nie lubisz, niestety tak ma większość ludzi.
Filipowa co produkujesz?

Witam,

Mam do sprzedania na chwile obecna 9 opakowan (kazda puszeczka 400g) mleka Neocate lcp. Jest rowniez mozliwosc zalatwienia wiekszej ilosci. Osoby zainteresowane prosze o wiadomosc priv. Cena do uzgodnienia, przy wiekszej ilosci bardzo atrakcyjna.

Filipiamamo...dawaj...bedzie powaga...chyba nie prezerwatywy ;)

Moj mlody nie chce spac...mize inaczej..bol gardla go wybudza..biedny...cos mi sie zdaje ze ciezka noc bedzie...

papier toaletowy

Co się dzieje z Mdła? reprymenda!

żeberka mi się robią w piekarniku wyglądają obłędnie, ciekawe czy jakieś jeszcze dziś zeżrę

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry