reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Cześć dziewczyny , widzę ,że tematy kariery zawodowej , powiem szczerze ,że też miałabym dylemat Ewcia ,musisz zdecydować co jest dla ciebie ważniejsze i co daje więcej korzyści na dłuższa metę pamiętaj "Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko".
Mi również brakuję rozwoju zawodowego siedzę już tak długo w domu czasem mam już dość tej monotonii ,dlatego postanowiłam z m ,że otwieram w przyszłym roku działalność gospodarcza a niunia pewnie z babcia będzie .

Camel - życzę dużo zdrówka dla Jasia :).

reklama
Camel zdrówka życzę.

Oj ja też dwa razy wyciągnęłam Filipa z fotelika, ale M. katowałam, żeby ostrożnie jechał. Wyrzuty sumienia są.

U mnie z pracą z jednej strony łatwo, a z drugiej tak nie bardzo. Nasza własna firma, mogę nie wracać i robić to co robię w domu, albo jeździć z dzieckiem, a z drugiej strony to jest zakład produkcyjny, miejsce nie dla matki z dzieckiem, musiałabym sobie tam biuro zorganizować, a nie taka prowizorka jak teraz.
No, ale tutaj nie ma aż tak trudnych decyzji. Ja sobie jakąś pracę zorganizuję, a firma i tak działa i zyski przynosi.

Evi pochwal sie co zamierzasz założyć, odważna dziewczyno, :) pewnie coś ekologicznego :) Camel to straszne , ze musisz robić coś czego nie lubisz, niestety tak ma większość ludzi.
Filipowa co produkujesz?

Witam,

Mam do sprzedania na chwile obecna 9 opakowan (kazda puszeczka 400g) mleka Neocate lcp. Jest rowniez mozliwosc zalatwienia wiekszej ilosci. Osoby zainteresowane prosze o wiadomosc priv. Cena do uzgodnienia, przy wiekszej ilosci bardzo atrakcyjna.

Filipiamamo...dawaj...bedzie powaga...chyba nie prezerwatywy ;)

Moj mlody nie chce spac...mize inaczej..bol gardla go wybudza..biedny...cos mi sie zdaje ze ciezka noc bedzie...

papier toaletowy

Co się dzieje z Mdła? reprymenda!

żeberka mi się robią w piekarniku wyglądają obłędnie, ciekawe czy jakieś jeszcze dziś zeżrę

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry