reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Ja miałam jakiś mega trudny do roboty ten ząb. Chyba razem ok. 1000, ale dla mnie to jakoś dziwnie, bo najpierw jedna babka mi dwa kanały zrobiła i wzięła chyba 200 złotych, potem facet robił kolejne dwa, jakieś trudniejsze podobno to wziął jakoś koło 600, aż mi oczy wyszły jak usłyszałam, a na dodatek też złamał narzędzie i zostawił. A potem znowu ta sama babka mi nadbudowę zęba robiła i znów 200.

reklama
Cześć dziewczyny, my jak zwykle ciągle w biegu i w trasie brak czasu na pisanie ,ale czytam codziennie co się u was dzieje.
Współczuje problemów zębowych ,ja też kiedyś miałam i również wydałam majątek na zęby ,ale teraz mam spokój .

Coś dawno Aśka nic nie pisała ciekawe co u niej ?.

My po szczepieniu. Wsio w porzadalu. Zaszczepiony 5w1 i pneumo.
Waga 8330 wzrost 69 no kolos :)

Mam juz dawać z mieskiem i gluten też. Na piątą miesiecznice zaczne urozmaicić.
Co do pieniędzy ja dzis tez mialam mily poranek. 390 szczepienia 370 tankowanie 160 lidl i jestesmy lzejsi o prawie tysiaka. Masakra. A juz by mlody miał krzeselko :p

Cześć dziewczyny, my jak zwykle ciągle w biegu i w trasie brak czasu na pisanie ,ale czytam codziennie co się u was dzieje.
Współczuje problemów zębowych ,ja też kiedyś miałam i również wydałam majątek na zęby ,ale teraz mam spokój .

Coś dawno Aśka nic nie pisała ciekawe co u niej ?.

Aska, j-ulka, rysia...i mdla cos milczy po gosciach. Elajar pewnie zarobiona bo urlop mezowego skonczony.

My krzeselko mamy chicco ale ta starsza wersje po synu szwagierki.. Wyglada tak... W necie znalazlam je na stronie
http://www.mulan.pl/chicco-krzeselko-happy-snack.html
Daje radę, 3 stopniowa regulacja oparcia ( mogla by byc jeszcze bardziej lezaca) i 4-ro stopniowa regulacja stolika (blizej,dalej)...my dzis znowu po zajeciach rehabilitacyjnych i dodatkowo spotkanie z psychologiem... Mlody psyche ma znakomita, wszystko ok. .... Po mamusi ;)

Załączniki

• 1381932410606.jpg
    1381932410606.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Witam serdecznie
Mam do sprzedania 2 opakowania Pampers Active Baby 3(4-9kg) 112szt. za 60 zł każde z odbiorem w Warszawie.
Jedno od ręki a drugie po święcie listopadowym lub odbiór w Wieluniu. Ewentualnie wysyłka według cennika poczty polskiej.
Jeśli któraś była by zainteresowana proszę o wiadomość na priv.
Pozdrawiam
Marcowa mama :)
4015400397625-pampers-112szt-active-baby-pieluszki-midi-3a.jpg

Załączniki

• 4015400397625-pampers-112szt-active-baby-pieluszki-midi-3a.jpg
    4015400397625-pampers-112szt-active-baby-pieluszki-midi-3a.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 39
Oglądałam wczoraj te happy snack. Całkiem nieźle to wygląda. Nie są jeszcze masakrycznie drogie i spoko jest duży kosz na *******nik pod spodem.
Na uzywkę poluję te polly magic.
n_a061068_003.jpg

A jakbym miała kasy jak lodu to kupiła bym któryś z tych:

Inglesina_Zuma_Red.jpg
trona_I-Sit_Chicco.jpg

Camel - a co Ty z młodym po takich specjalistach wędrujesz? Nie przysło by mi do glowy ze 5 miesięczne dziecko do psychologa może pójść.

Załączniki

• n_a061068_003.jpg
    n_a061068_003.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 59
  • trona_I-Sit_Chicco.jpg
    trona_I-Sit_Chicco.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 57
  • Inglesina_Zuma_Red.jpg
    Inglesina_Zuma_Red.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 48
A...bo wydebilam skieriwanie do centrum rehabilitacyjnego przy caritas bo nie chcialo mi sie juz placic za rehabilitacje...a tam juz kompleksowo badaja... Wiec czemu nie skorzystac...

Foteliki fajne..ale te ostatnie wydaja sie malo przyjazne dla dziecka..takie zimne i twarde..

A u mnie to bardzo częste, że to co mi się podoba jest mało przyjazne dla dziecka. Taki gust, chyba jeszcze z czasów zanim dziecięcie przyszło na świat :sorry:
No nic. Widze, że będzie ciężki orzech do zgryzienia. Niemal jak z wózkiem.

reklama
Oj jeju, jeju. Po męczarniach w dzień wybraliśmy się na długi spacer, jak wracaliśmy to już ciemnica była. Mi się lepiej zrobiło, Fifulcowi trochę mniej, bo wrócił na rękach, przyniosłam parę słoiczków Hippa, bo jakieś kupony znalazłam, a teraz chwila prawdy jak będzie z zasypianiem.

Aaa, skonsultowaliśmy też z panią doktor to jego ząbkowanie i mamy jakiś specyfik, zobaczymy czy coś pomoże.

Co do fotelika, to ja się jeszcze chwilkę zastanawiam, bo też mam zagwozdkę. Już chciałam, już wiedziałam, a tu Ewcia zdjęcia pokazała i jest dylemat:-D.

Do góry