reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
mamolinka90 gratuluję! :)

Byłam umówiona na 1 października do lekarza, ale właśnie przesunęłam sobie wizytę na 21 wrzesień, to będzie 7 tydzień, czyli chyba ok, co?

Sluchajcie dziewczyny mysle ze mozna zaczac tworzyc liste, narazie stworzylam watek oczywiscie bez komentarzy i wypisalam liste tak z pamieci, jesli kogos pominelam przepraszam i prosze o info, oczywiscie mozemy to teraz ulozyc datami porodow tylko wtedy poprosze o info na priv z data pporodu od kazdej z nas

AAAAAAAAAAaale mnie nogi bolą, nałaziłam się dziś porządnie. Postanowiłam, że zamiast jechać tramwajem, pójdę pieszo oddać do medycznego wczoraj kupione pończochy uciskowe (źle dobrane) i także pieszo do biblioteki uniwersyteckiej, co dało jakieś... 5 kilometrów. Później poszłam do centrum zaopatrzenia flebologicznego, żeby dobrać pończochy uciskowe, ale że miałam przy sobie za mało pieniędzy, musiałam wrócić do domu i pojechać tam jeszcze raz.
Ale powiem Wam... obsługa idealna. Wymierzyli mi nogi dokładnie, był przy tym lekarz, dopasowali pończochy tak, że nie widać w nich żadnych żylaków - mogę nosić spódnice! Będę teraz bezpieczniejsza i spokojniejsza, bo żylaki mi się w ciąży nie powiększą i że pończochy zapobiegną ewentualnej zakrzepicy. Wprawdzie 300 zł musiałam na nie wydać, ale przynajmniej zapłaciłam za profesjonalizm. A teraz przez tydzień nie pójdę na zakupy, żeby przyoszczędzić :-p PS. Mama normalnie ze mną rozmawia, co prawda ani słowa o Bebiku, ale...

MAMOLINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
GRATULACJE, CIĘŻARÓWO!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

AAAAAAAAAAaale mnie nogi bolą, nałaziłam się dziś porządnie. Postanowiłam, że zamiast jechać tramwajem, pójdę pieszo oddać do medycznego wczoraj kupione pończochy uciskowe (źle dobrane) i także pieszo do biblioteki uniwersyteckiej, co dało jakieś... 5 kilometrów. Później poszłam do centrum zaopatrzenia flebologicznego, żeby dobrać pończochy uciskowe, ale że miałam przy sobie za mało pieniędzy, musiałam wrócić do domu i pojechać tam jeszcze raz.
Ale powiem Wam... obsługa idealna. Wymierzyli mi nogi dokładnie, był przy tym lekarz, dopasowali pończochy tak, że nie widać w nich żadnych żylaków - mogę nosić spódnice! Będę teraz bezpieczniejsza i spokojniejsza, bo żylaki mi się w ciąży nie powiększą i że pończochy zapobiegną ewentualnej zakrzepicy. Wprawdzie 300 zł musiałam na nie wydać, ale przynajmniej zapłaciłam za profesjonalizm. A teraz przez tydzień nie pójdę na zakupy, żeby przyoszczędzić :-p PS. Mama normalnie ze mną rozmawia, co prawda ani słowa o Bebiku, ale...

MAMOLINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
GRATULACJE, CIĘŻARÓWO!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Moja Kochana Dziekuje :*:*:*

Widzisz, mowilam ze bedzie dobrze :-) Pewnie mama juz przemyslala troche, a narazie nic nie wspomina o dzidzi bo pewnie jej troszke glupio, ze tak zareagowala i oswaja sie jeszcze z nowa sytuacja. A Ty zawsze i tak jej corunia pozostaniesz :)

Ja wpadam na chwilke bo dzis sie okropnie czuje Cytrusek wolal wilka z lasu i do mnie trafil mam nadzieje ze szybko sie skonczy witanie z porcelana:-(.
Zapominajka- wszystko bedzie dobrze nie mysl negatywnie
Mamolinka- GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-):-):-) ja wiedzialam :tak:

Co do wilka Cytrusek wysylam go do ciebie
;-):-D

mamolinka wielkie gratulacje!!!!!

jest nas coraz więcej:)

citrus zobaczysz z mamą się wszystko ułoży. W końcu będzie się cieszyć że jest babcią:)

a ja dziś jakaś taka nijaka jestem:-(

reklama
Mamolineczka (pięknie się Twój nick odmienia, a ja nawet do W. mówię przekęcając jego nazwisko umyślnie na wszelkie możliwe sposoby :-D

sharpnowaja, gracias! :tak:

Kinga
, nie chcę wilka, jutro muszę w bibliotece posiedzieć kilka godzin, zresztą ja nie mam czasu na rzyganie, bo, cholera, książki się same nie czytają a magisterka nie napisze samopiszącą klawiaturą, a muszę mieć COŚ za trzy tygodnie, bo mnie promotor przebierzmuje :-D

Bożżżż... moja Dzidzia jeszcze nie ma rączek ani nóżek ani oczek, a już na pewno wie, że jej matka jest pieprznięta w mózg :-D Ale to chyba dobrze, nie chcę być Matką Polką Wózkową...

Tutaj artykuł o rzeczonych:

http://dzieci.pl/breedingAid,149036...owa,wychowanie_artykul.html?smgputicaid=6f269

Ostatnia edycja:
Do góry