mamolinka90
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze... A w glebi duszy mam nadzieje, ze wszystko okaze sie pomylka i powiedza, ze fasolinka sie rozwija
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze... A w glebi duszy mam nadzieje, ze wszystko okaze sie pomylka i powiedza, ze fasolinka sie rozwija
Witam
Niepokoi mnie to że przestały mnie boleć piersi, czy to normalne? Któraś z was też tak miała?
Powiedziałam MAMIE... Ogólnie prze***ane.
Witajcie kochane :-)
Ja dziś od rana w rozjazdach i dopiero teraz udało mi się dorwać do kompa.
Mnie muli, ale przegląd spożycia miałam tylko rano
Ja też padam z nóg. Zaczynam panikować przed wizytą. Paraliżuje mnie myśl, że może być puste jajo albo coś nie tak. POMOCY!!!
Zapominajka - masz tak silne objawy że fasolka na pewno się ładnie rozwija, ja się boje panicznie bo czuję się stanowczo za dobrze
A czy wy juz mowilyscie o swojej ciazy? Bo u mnie nie wie nikt, poza malzonkiem
Majóweczki 2013 gratuluję dwóch kreseczek i trzymam kciuki za cudowne 9 miesięcy!!! Majówka 2012
wczoraj ukazały mi się 2 kreseczki! Do usg czekam jeszcze jakieś 3 tygodnie żeby było już widać czy wszystko jest ok.
Nie miejcie mi za złe, że chcę Was pocieszyć. Martwienie się na zapas jest przecież zupełnie bezsensowne i nic nie zmienia. To jedna z mądrych rzeczy, których nauczyłam się od W.
O, szczeniaki są najlepsze na poprawienie humoru
Przeszperalam caly internet w poszukiwanu informacji, i sie tylko strachu najadlam... Ciaze pozamaciczne itd :-(
Najszczesliwsza na swiecie !!!!!! ) Dziekuje, za kciuki i za to, ze jestescie !!!!!
Bede mamusia po raz drugi !!!!
.... Radosc to az mnie rozpiera !!!! zaraz zrobie zdjecie i wkleje
Dziewczyny, jak się umieszcza dwa suwaczki, jeden pod drugim? Wiem, że to pytanie powinno być w innym dziale, ale może tutaj otrzymam odpowiedź?
Nie chciałabym żadnego dziecka pomijać w suwaczkach (a szczegolnie mojej kochanej Emilki)
Nie powiem, ale też mi to przeszło przez myśl. Tym bardziej ,że od poniedziałku zaczął nam sie tydzień z super wieściami, ale wydaje mi się ,że moim przypadku cuda się nie zadażają (coś modle się codzień do wszystkich Świętych I Jana Pawła).