reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Dziewczyny, jak się umieszcza dwa suwaczki, jeden pod drugim? Wiem, że to pytanie powinno być w innym dziale, ale może tutaj otrzymam odpowiedź?
Nie chciałabym żadnego dziecka pomijać w suwaczkach (a szczegolnie mojej kochanej Emilki)

Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze... A w glebi duszy mam nadzieje, ze wszystko okaze sie pomylka i powiedza, ze fasolinka sie rozwija ;)

Nie powiem, ale też mi to przeszło przez myśl. Tym bardziej ,że od poniedziałku zaczął nam sie tydzień z super wieściami, ale wydaje mi się ,że moim przypadku cuda się nie zadażają (coś modle się codzień do wszystkich Świętych I Jana Pawła).

Witam
Niepokoi mnie to że przestały mnie boleć piersi, czy to normalne? Któraś z was też tak miała?

byłam wczoraj u gina i zapytałam o to, bo też nie czuję bólu w piersiach (mam małe). On powiedział, że ok i że piersi zaczynają w róznym czasie boleć, bardziej bolą jak są duże :tak:

Powiedziałam MAMIE... Ogólnie prze***ane.

naprawde przykro to czytać... spróbuj sie nie stresować. TY nie zrobiłaś nic złego, nie czuj sie przypadkiem winna. Jeżeli TY chcesz tego dziecka to super, jeżeli Twój partner chce dziecka to juz wogóle cudownie. A cała reszta świata może delikatnie pisząc się cmoknąć :-p

Witajcie kochane :-)

Ja dziś od rana w rozjazdach i dopiero teraz udało mi się dorwać do kompa.
Mnie muli, ale przegląd spożycia miałam tylko rano

genialne określenie, muszę je zapamietać :-D

Ja też padam z nóg. Zaczynam panikować przed wizytą. Paraliżuje mnie myśl, że może być puste jajo albo coś nie tak. POMOCY!!!

Ja myślę, że nie ma się co nakręcać, nie kamienujcie mnie za to napiszę, ale lepiej iść do lekarza z nadzieją, ale też bez nastawiania się że będzie super. Zapominajka, nie denerwuj się- co ma być to będzie. A my mocno trzymamy kciuki że będzie dobrze :happy2:

Zapominajka - masz tak silne objawy że fasolka na pewno się ładnie rozwija, ja się boje panicznie bo czuję się stanowczo za dobrze :dry:

ja też się czuję dobrze :tak:dzisiaj mnie tylko trochr brzuch boli, ale to chyba wina wczorajszych klusek leniwych o 22 :confused:

A czy wy juz mowilyscie o swojej ciazy? Bo u mnie nie wie nikt, poza malzonkiem

u mnie wiedzą trzy przyjaciółki :tak: wiedziały też o pierwszej ciąży, wspierały mnie cały czas i teraz też im powiedziałam. Mamie na razie nie chciałabym mówić, bo ona sie strasznie zmartwiła samą anginą a jakby wiedziała że noszę dziecko i łykam antybiotyk to już by chyba nie spała... mam takie marzenie żeby powiedzieć jej na urodziny w październiku :tak:wtedy to już po pierwszym trymestrze a wiem że od razu poinformuje całą rodzinę i pół miasta to wolę poczekać :tak:

Majóweczki 2013 gratuluję dwóch kreseczek i trzymam kciuki za cudowne 9 miesięcy!!! Majówka 2012

dzięki :-)

wczoraj ukazały mi się 2 kreseczki! Do usg czekam jeszcze jakieś 3 tygodnie żeby było już widać czy wszystko jest ok.

Witaj Mavika! gratuluję II :-D

Nie miejcie mi za złe, że chcę Was pocieszyć. Martwienie się na zapas jest przecież zupełnie bezsensowne i nic nie zmienia. To jedna z mądrych rzeczy, których nauczyłam się od W. :)
O, szczeniaki są najlepsze na poprawienie humoru :-D

brawo! mój mąż też mnie tego nauczył, faceci mają chyba takie podejście we krwi...
Ile ja bym dała za takiego szczeniaczka :-(mój maż nie akceptuje zwierząt w domu

Przeszperalam caly internet w poszukiwanu informacji, i sie tylko strachu najadlam... Ciaze pozamaciczne itd :-(

Najszczesliwsza na swiecie !!!!!! ;)) Dziekuje, za kciuki i za to, ze jestescie !!!!!
Bede mamusia po raz drugi !!!!
.... Radosc to az mnie rozpiera !!!! zaraz zrobie zdjecie i wkleje ;)

po pierwsze- po tyłku chcesz za te szperanie w necie? - masz babybooma, masz nas to siedź tu i koniec! :wściekła/y:
a po drugie WIELKIE GRATULACJE!!! :-D

Nie powiem, ale też mi to przeszło przez myśl. Tym bardziej ,że od poniedziałku zaczął nam sie tydzień z super wieściami, ale wydaje mi się ,że moim przypadku cuda się nie zadażają (coś modle się codzień do wszystkich Świętych I Jana Pawła).

Ja zaczelam wierzyc w cuda od dzisiaj ;) Kolejna ciaza udana za pierwszym podejsciem :) Tym bardziej, ze jak pisalam wczesniej nie mam zadnych symptonow zwiastujacych ciaze. Wczoraj rano robilam test z pierwszego moczu wyszedl negatywny, a dzisiaj mialam jechac do lekarza bo ktorys dzien z kolei boli mnie brzuch i kregoslup co laczylam znowu z jakas choroba tylko nie z ciaza. Ale powiedziala mam ostatni test w domu i robie co wyjdzie to wyjdzie... No i co ? Zobaczylam pozytywny test...

po pierwsze- po tyłku chcesz za te szperanie w necie? - masz babybooma, masz nas to siedź tu i koniec! :wściekła/y:
a po drugie WIELKIE GRATULACJE!!! :-D[/QUOTE]

Hihi dziekuje juz teraz jestem spokojniejsza ;) Tylko juz pisalam przed chwila Emali , bolu tego nie laczylam z ciaza, a jednak, jestem mega przeszczesliwa :)

reklama
Do góry