reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Aisha: Trzymam kciuki mocno.
U mnie brzucha wywalilo prawie na poczatku (te okropne wzdecia), ale dokladnie tak samo mialam w poprzednich ciazach. Od 1-5 miesiaca nic sie zmienia za to.
W tamtym tygodniu lekarka sie tylko zdziwila, ze mi juz sie macica tak wysoko ustawila na tym stadium. Ale mowila tez, ze to sprawa indywidualnego typu. U niektorych idzie do gory szbciutko u innych przesuwa sie wolno, tydzien po tygodniu. Co mnie zdziwilo to jej pytanie, czy czuje juz malenstwo. Mowila ze przy kolejnej ciazy i tej pozycji mam prawo juz cos czuc. Wiec naslu****e teraz jak szalona :)

reklama
Aisha_23 na widoczny brzuszek możesz jeszcze trochę poczekać, w zależności od Twojej figury i pewnie uwarunkowań. U mnie jeszcze nikt nie zauważa ciąży ale myślę, że w przeciągu miesiąca to się zmieni :)

mi brzuch tez wywalilo
feelfine- ja tez naslu****e, zwlaszcza ze juz tu czesto pisano ze dziewczyny- nawet w pierwszej ciazy- juz czuja a ja nic, a to juz drugie dziecko, 4 ciaza, ale narazie sie nie stresuje, malego tez pozno poczulam

Aisha &&&&&&&&&&&&&&&&&& czekamy na wieści!!!

Kochane niby ruchy powinno się czuć od 18 tyg. tak standardowo. Więc nie macie się co stresować :tak:
Jeszcze czasem was maluszki skopią :-D

wiem wiem :)
tylko to zawsze jest takie nasluchiwanie skoro ktos juz czul i to duzo wczesniej... :) narazie sie nie nakrecam ze cos nie tak do 24 tygodnia powinny sie ruchy pojawic

dzis bylam w sklepie z wozeczkami patrzylam na wozki ale jakies takie mi malo znane firmy, choc kilka mi sie podobalo :)

ale mam dzis lenia, trzeba po wekendzie z malym posprzatac a mi sie nie chce i przed kompem sie lenie

witam w poniedziałek

co do libido:baffled: u mnie dalej lipa, mąż mnie chyba niedługo w dupe kopnie

ja dzisiaj mam pomiary genetyczne, więc sie zobaczy

Aisha &&&&&&&&&&&&&&&&&& czekamy na wieści!!!

Kochane niby ruchy powinno się czuć od 18 tyg. tak standardowo. Więc nie macie się co stresować :tak:
Jeszcze czasem was maluszki skopią :-D

mnie jak skopia, to sie okupam, na mietowo:szok::-D

wiem wiem :)
tylko to zawsze jest takie nasluchiwanie skoro ktos juz czul i to duzo wczesniej... :) narazie sie nie nakrecam ze cos nie tak do 24 tygodnia powinny sie ruchy pojawic

dzis bylam w sklepie z wozeczkami patrzylam na wozki ale jakies takie mi malo znane firmy, choc kilka mi sie podobalo :)

ale mam dzis lenia, trzeba po wekendzie z malym posprzatac a mi sie nie chce i przed kompem sie lenie

NIA, ja z Marysia poczulam w 20 tyg, czy nawet 21 albo 22 ..

teraz, pare razy i to pewnie tylko z powodu tloku w moim brzuchu..
chociaz i tak czasem nie wiem, czy to teraz to napewno "to" czy moze gazy:sorry2:

Flądra w takim razie i dla ciebie &&&&&

Nia firmami wózkowymi się nie sugeruj. Najlepiej popytać i poczytać opinie użytkowników danych wózków.

Baby powiedzci mi, czy jest możliwe, żeby mi serce w ciąży oszalało? To znaczy jako organ, a nie z miłości ;-)

Flądra w takim razie i dla ciebie &&&&&

Nia firmami wózkowymi się nie sugeruj. Najlepiej popytać i poczytać opinie użytkowników danych wózków.

Baby powiedzci mi, czy jest możliwe, żeby mi serce w ciąży oszalało? To znaczy jako organ, a nie z miłości ;-)

ZAPOMINAJKO, moje tez szaleje , jako organ, czasem mysle ze wyskoczy, jakies palpitacje, szczegolnie po poludniu i wieczorami..

reklama
Cześć dziewczynki ;-)

Ja dzisiaj po prośbie... :-) Czy któraś z Was ma do sprzedania Luteinę dopochwową????? Mam wizytę za 2 tygodnie i nie starczy mi.... Jak coś to piszcie na pw... :-)

Do góry