reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Jedzenie jak zwykle na fali:-p
Ja właśnie wróciłam z obiadu u teściowej i na szczęście udało mi się odwiedzić ubikację, bo od wczoraj nic. Inaczej nie wiem, jakby się to skończyło:dry:
Zabieram się za sprawdziany:baffled:

reklama
Przeczytałam "Ciemniejszą stronę Greya" (druga część książki "Pięćdziesiąt twarzy Greya") i mam permanentną ochotę na seks. Muszę w tygodniu wstąpić do sex shopu po kajdanki :-D

Chociaż, kurde mać, wczoraj niektóre pozycje były dla mnie za głębokie i nie było to zbyt przyjemne :-( Nie chcę być ograniczona wyłącznie do pozycji "na łyżeczkę", bo oszaleję :dry:

Przeczytałam "Ciemniejszą stronę Greya" (druga część książki "Pięćdziesiąt twarzy Greya") i mam permanentną ochotę na seks. Muszę w tygodniu wstąpić do sex shopu po kajdanki :-D

Chociaż, kurde mać, wczoraj niektóre pozycje były dla mnie za głębokie i nie było to zbyt przyjemne :-( Nie chcę być ograniczona wyłącznie do pozycji "na łyżeczkę", bo oszaleję :dry:
:-D:-D Musisz ze swoim pogadac napewno prawie wszystko mozna ale wolniej i delikatniej .....ale kajdanki kojarza mi sie z ostrym sexem :-):-)
Fiolkowa-
tylko 1 nie stawiaj :-D

Ostatnia edycja:

kusisz Misiaczku, kusisz;-)..

CITRUS, to chyba tak na maksa typowe, ze mozna by bylo przyslowie utworzyc.., typu "podejscie mam jak facet do seksu z ciezarna"...w sensie, jak sie tak bede brala do tego...odkurzania, to mnie boze narodzenie zastanie":-D

i jeszcze pytanie do Ciebie, DOn DeLillo..co sadzisz?Dostalam Cosmopolis i jakos tak nie moge sie zebrac..

Ostatnia edycja:
Moja waga stoi w miejscu na razie heh. Dziś imieniny męża, wiec było jego ulubione ciasto ... karpatka. 3 kawałki zjadłam i to z takim apetytem jakbym nie jadła miesiąc albo dłużej. Mdłości odeszły w zapomnienie ale jadłowstręt do części potraw został.

TY, CYTRYNA, nie ucz ojca dzieci robic, znam dobrze te strone, Ciebie pytalam o swojska opinie :-D..odsyla mnie ,gadzina ciezarna jedna:-D

Bo nie znam ani książki, ani pisarza. Gdzieś tylko mi się przewinął kilka razy tytuł przy okazji ostatniej promocji z nową okładką... :-(
Nie pomogę niestety :-(

reklama
Do góry