reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Cześć mamusie;
pogoda coś nas w tym roku nie rozpieszcza...

Dwupaki wypuście te dzieci, bo znowu jakiś przestój się robi...

Zapo - Chętnie wypuściłabym mojego ale on nie chce! Jeszcze przez ostatnie 2 dni miałam skurcze a dzisiaj NIC! :no: Oszaleję chyba. A pogoda taka że nawet na spacer nie ma jak pójść.

To sobie pozrzędziłam ;-)

Kuuperek - jak u mnie nic się nie zacznie to jutro też czeka mnie wizyta na IP i pewnie kolejny masaż szyjki. Wątpliwa przyjemność :baffled:

joasia - mój też wiercił się przez ostatnie dni, a dzisiaj spokój. Chyba jemu też nie podobało się wczorajsze badanie na IP :-p Kciuki za dzisiejszą wizytę u położnej!

ardzesh - proszę się tu meldować i pisać jak się czujesz :-D

Noelle - kciuki za usg główki!

Idę na zakupy i obiad gotować chociaż tak mi się nie chce!!!!!

reklama
Moja i bez skarpetek wyma****e nogami :-)

Zapo - łączę się w bólu. Kuba szaleje na punkcie Łucji, ale zrobił się tak niedobry, że w ogóle nie słucha:no:

PolaTola- jestem. Zyje. Bez zmian...
w nocy skurcze byly, wiec rano wykorzystalam meza a skurcze zamiast sie nasilic to ucichly :p czytam sobie ksiazke i kolo 14 jade na pierogi ruskie do mamy. Ja nawet terminu na IP nie mam. 31 maja wizyta u gina...

Cześć dziołchy :)

Dwupaki mam nadzieję, że się szybko wypakujecie :) Wiem jak to jest CZEKAĆ :baffled::baffled::baffled: :baffled: Moja kluska przesiedziała 7 nadprogramowych dni :-p:-p A teraz się tak łuszczy - ze stóp i rączek strasznie schodzi jej skórka - mimo, że ją natłuszczam kilka razy dziennie :sorry2:

Zapo Trzymaj się, może Iggy musi się oswoić z nową sytuacją, :tak::tak: a do tego mówisz że jest chory :-( trzymam &&&&&&&&&& żebyś w końcu mogła trochę odsapnąć.

Cytryna
mam nadzieję, że rodzice jednak nie przywieźli Ci tej ospy.

Kuuperek Witaj :)

Noelle
trzymam &&&&& za USG.

Ardzesh - na IP nie trzeba sie umawiac, ba nawet nie ma jak. Po prostu przyjezdzasz mowisz ze jestes po terminie i chcesz ktg zrobic :) Ja tak wczoraj pojechalam a po badaniu lekarka kazala jeszcze w srode przyjechac na ponowne ktg. Jezeli cos Cie niepokoi albo chcesz po prostu sprawdzic czy cos sie dzieje to jedz! :)
Ja dzisiaj tez bez skurczy... Szlag by to trafil... Synku wylaz juz!!!!!!!!!

Aśka - to tak samo jak mojaaaaaaaa !!!!! To jest efekt dlugiego przesiedzenia w brzuszku????? Moja tak samo na stupkach na raczkach na brzuszku sie luszczy i tez zadne oliwki balsamy bephanteny nie pomagaja...

Eklerka mi położna po porodzie powiedziała że łożysko było już stare :szok: A to tylko tydzień po terminie. A co by było jak by mała posiedziała tam jeszcze tydzień ????
A mała łuszczy się... ale przy każdej zmianie pieluchy ją oliwkuję, i mam nadzieję, że szybko jej to minie ;-)

Eklerka - dzieci tak mają, przeważnie wszystkie. Ja smarowałam Oilatum - skórka gładziusieńka :happy: I to nie jest tak, że cudownie zniknie - ten martwy naskórek musi po prostu zejść i tyle :tak:

reklama
Ja urodziłam 12 dni przed terminem i moja jaszczurka też się złuszcza. Pomaga oliwka J&J w żelu.

Do góry