reklama
kuuperek91
Początkująca
Hej,
Ja jeszcze nierozpakowana.. PolaTola też miałam masaż szyjki macicy ale 6 dni przed terminem.. niestety nic nie zadziałał, tylko plamienie i ból jak na miesiączkę Seks też nie pomaga, jeszcze tylko dzisiaj mogę coś pokombinować bo jutro gin mi kazał iść na IP
Dzisiaj u Nas masakryczna pogoda, wieje okropnie i leje.. jestem strasznie senna.. O 15 idę na Dzień Matki do Oskara do żłobka, ale już nawet nie liczę na dzisiejszy poród. Boję się indukcji, bo z Oskarem miałam oksytocynę podaną i nie wspominam tego dobrze.
Joasia81 na kiedy masz termin?
Buziaki dla Was :* Trzymajcie && żeby w nocy się zaczęło, bo inaczje to chyba indukcja mnie czeka
Ja jeszcze nierozpakowana.. PolaTola też miałam masaż szyjki macicy ale 6 dni przed terminem.. niestety nic nie zadziałał, tylko plamienie i ból jak na miesiączkę Seks też nie pomaga, jeszcze tylko dzisiaj mogę coś pokombinować bo jutro gin mi kazał iść na IP
Dzisiaj u Nas masakryczna pogoda, wieje okropnie i leje.. jestem strasznie senna.. O 15 idę na Dzień Matki do Oskara do żłobka, ale już nawet nie liczę na dzisiejszy poród. Boję się indukcji, bo z Oskarem miałam oksytocynę podaną i nie wspominam tego dobrze.
Joasia81 na kiedy masz termin?
Buziaki dla Was :* Trzymajcie && żeby w nocy się zaczęło, bo inaczje to chyba indukcja mnie czeka
joasia81
Fanka BB :)
Witam w dwupaku, donosilam do terminu, teraz juz niech wylazi! Wczoraj tak sie wiercila I wypinala czesci cialka, ze moj maz bal mi sie na brzuch spojrzec, a co dopiero dotknac powiedzial, ze on nie wie jak ja to znosze, ze to taki maly kosmita dzisiaj mam wizyte u poloznej, zobaczymy czy mi jakis termin konkretny indukcji wyznaczy, bo narazie wiem tylko ze dadza mi na wypakowanie kolejne 10-14 dni, moze po tygodniu zrobi mi masaz ale jakos wolalabym zeby mnie to ominelo.
Kuuperek termin mam na dzisiaj
Kuuperek termin mam na dzisiaj
Ewelinkaam
Czesc dziewczynki:-)ech jak ja tutaj dlugo nie zagladalam a raczej nie pisalam bo staram sie czytac na bierzaco ale na pisanie czas i checi brak.maly w nocy daje popalic troche ale dzisiaj to byla masakra spal ladnie do 1 a potem juz co godzine sie budzil pociumkal troche cyca i zasypial i po godzinie znowu placz.teraz odsypia bo od 7 spi w lezaczku bo w lozeczku nie dalo rady a rece mi juz odpadaly i tak moj syn nauczyl sie kolysania zeby usnacale z dwojga zlego lepsze to niz spanie na rekach i noszenie.Normalnie czasami zwlaszcza w nocy sil mi brakuje i cierpliwosci do tego piersi bola ale walcze bo chce karmic.a wlasnie mam pytanie czy was tez piersi kluja jak dziecko placze??a jak juz przychodzi pora karmienia to twarde sa strasznie a jak juz malego dostawie to normalnie samo mleko lecipowiem wam ze czasami mam dosc tego cyckowania bo maly potrafi wisiec 2 h i juz mi odpadaja wtedy bo z jednego to sie nie naje tylko trzeba 2 albo i ''trzeciego''dac.do tego mamy problemy brzuszkowe,prezy sie i zlosci jak ma baczka puscic albo kupke zrobic,na szcescie zaparc nie ma bo pare razy dziennie kupka jest ale herbatka koperkowa poszla w ruch
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Cześć mamusie;
pogoda coś nas w tym roku nie rozpieszcza...
Sama Matylda nie. Jest o wiele spokojniejsza niż Iggy. Ale że ten jest chory i obręczony, to mam w domu dwójkę. Igor urządza wojny o pietruszkę, zachowuje się koszmarnie i momentami mam ochotę go udusić :-(
No a A. ciągle w pracy, wraca późno. Więc zmęczona jestem niemiłosiernie.
Właśnie miałam o to pytać.
Dwupaki wypuście te dzieci, bo znowu jakiś przestój się robi...
pogoda coś nas w tym roku nie rozpieszcza...
Zapominajka, tak strasznie Ptysia daje Ci w kość? Co przychodzisz, to aż czuć gigantyczne zmęczenie z Twoich postów... Co jest? :-(
Sama Matylda nie. Jest o wiele spokojniejsza niż Iggy. Ale że ten jest chory i obręczony, to mam w domu dwójkę. Igor urządza wojny o pietruszkę, zachowuje się koszmarnie i momentami mam ochotę go udusić :-(
No a A. ciągle w pracy, wraca późno. Więc zmęczona jestem niemiłosiernie.
cytryna jakie masz nosidełko bo sie wlasnie przymierzam...
Właśnie miałam o to pytać.
Dwupaki wypuście te dzieci, bo znowu jakiś przestój się robi...
citrus
Wy myślałyście o nosidełku takim na plecy? Nie, nie, takie mam Chicco, ale dla starszego dziecka i nawet nie wiem, czy będzie dobre dla kręgosłupa i bioder dziecka. Stawiam na chustę
Zapominajka, przykro mi że jesteś tak wykończona. Trzymam kciuki za to, żeby jak najszybciej wszystko wróciło do normy i żebyś mogła odpocząć
Zapominajka, przykro mi że jesteś tak wykończona. Trzymam kciuki za to, żeby jak najszybciej wszystko wróciło do normy i żebyś mogła odpocząć
witajcie,
Noelle trzymam kciuki za usg główki, daj znać jak poszło.
Ja książki czytam jak tylko Nadia mi na to pozwala czyli zazwyczaj przed moim snem.
Ostatnio odkryłam fajna zabawę dla Młodej- skarpetki grzechotki. Uwielbia je tak fajnie wyma****e nóżkami. Jest coraz bardziej aktywna.
Ja mam chustę ale jeszcze nie próbowałam jej. Jak Nadia troszkę podrośnie.
A pogoda dziś byle jaka, pada, pochmurno. Niby deszcz potrzebny ale jak tu spacerować, dziś zostaniemy w domku. Ja za naleśniki zaraz się wezmę.
Miłego dnia
Noelle trzymam kciuki za usg główki, daj znać jak poszło.
Ja książki czytam jak tylko Nadia mi na to pozwala czyli zazwyczaj przed moim snem.
Ostatnio odkryłam fajna zabawę dla Młodej- skarpetki grzechotki. Uwielbia je tak fajnie wyma****e nóżkami. Jest coraz bardziej aktywna.
Ja mam chustę ale jeszcze nie próbowałam jej. Jak Nadia troszkę podrośnie.
A pogoda dziś byle jaka, pada, pochmurno. Niby deszcz potrzebny ale jak tu spacerować, dziś zostaniemy w domku. Ja za naleśniki zaraz się wezmę.
Miłego dnia
reklama
Podziel się: